PANIK!

Jag får panik varje gång sånt här händer!!!
Jag hade missat en betalning, eller var inte säker på om jag betalat den elelr inte, och inte fått någon påminnelseavgift så jag antog att jag hade betalat den! Men så fick jag ett brev från inkasso!
Såklart satte jag mig och betalade den på en gång, men så hade det dragits en avgift från kontot som dras från banken varje månad så det fattades 9 kr för att jag kulle kunna betala den! Så jag fick vänta tills jag fick lön och ändrade betalningsdatumet till den 24:e...

Men så hade den tydligen inte blivit betald ändå och jag kunde inte ändra för det var problem med sidan på nordea. Så jag fick ännu ett inkassokrav i brevlådan och jag betalade den på 998 kr! och den här gången såg jag till att det verkligen blev betalt och kollade så att det hade dragits från mitt konto och det hade det!
Skönt att bli av med den i alla fall tänkte jag!

Men så idag damp det ner ett brev från Kronofogden om att jag hade blivit delgiven!! VAD I HELA HELVETE!!!!!!!!!!
Så jag ringde upp Kommunen och sa att jag hade betalat den! Då fick jag nr till inkasso till en Malin och pratade med henne och berättade som det var.
Som tur var så hade de bara gått om varandra och de hade fått in pengarna! De hade skickat delgivningen samma dag som jag betalade det var därför jag fick den och nu ska jag strunta i den!

Sjukt skönt! Jag som äntligen blivit av med min skuld hos kronofogden!
Jag satt i soffan nyss och höll på att börja gråta för jag har inte mycket pengar kvar att leva på fram till banbidraget och ännu en skuld hade satt oss på gatan! Sådet var skönt att det löste sig!

Nu ska jag stressa av innan vi ska på återkontroll för Tindras öroninflammation hon hade för 5-6 veckor sedan... Som jag redan kollat hos en läkare att den hade gått över, men de ville att vi skulle komma ändå... Jag vet ju vad de kommer att säga: "Nej det var bra där, ingen inflammation kvar".. Men men.. Sen ska vi väl leka ett tag i lekparken! Kanske ta en sväng på stan igen och äta en glass!

Jag hatar att vara vuxen... *Suck*


Kommentarer
Postat av: Kim

Livet är hårt. :(

2009-05-08 @ 14:52:11
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

En dag vänder det! :) Gick igelkotten sen?

2009-05-08 @ 16:10:26
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

vaddå tog han i igelkotten? :O

2009-05-09 @ 09:50:44
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0