Myyyyys!!

Åååh vad jag saknade lillstrumpan i natt! Jag ska aldrig mer lämna ifrån mig henne!!

Jobbade "heldag" idag (ja en hel dag för att vara lördag alltså!) och tiden gick rätt så fort och vi hade att göra hela dagen! Bl.a att städa från gårdagen! ;)

Efter jobbat gick jag upp till Flygfältet och skulle hämta Tindra! Hon hade precis vaknat när jag kom och var jätte ledsen! Magknip antagligen!

Sen gick vi ner på stan, Patrik oxå, och skulle äta. Jag åt Grekisk kyckligpasta som är suuuuuper god! Den rekomenderar jag verkligen!!

_________________________________________________________
På tal om det!!
Igår efter jobbet mötte jag upp Kim och några kompisar till henne! Sen gick vi till Antep och åt! Eller Kim och en tjej skulle äta men jag och den andra var inte så hungriga. men vi tänkte om vi kunde dela på en barnpizza så kunde vi åtminstone vara sällskap.
Så när vi skulle beställa så sa Kims kompis: "men vi kan ju dela på en barn pizza?"
ja men då ställer sig den där förbannade servitören på tvären och påstår att "Det här är en fin resturang och så gör vi inte här"
Ja jävla fin resturang som serverar kebab och pizza!!
Då sa jag: "Men om jag köper en pizza så får jag väl göra vad jag vill med den?"
Han: "Nej vi gör inte så här. Det här är en FIN resturang!!"
Jag: "Nej då vill jag inte ha något...." *Bitter*

Sen när han kom fram med salladen som de serverar till maten med äckliga hemgjorda röror så sa han, med väldigt otrevlig ton: "Det här är BARA för de som ska ÄTA!!"
Som ett jävla småbarn!!

Vi vart lite bittra men var ju tvungen att äta klart! Eller Kim och hennes kompis åt. Sen ville de betala och Kim ropade på honom. han gick bara förbi. Sen kom han igen och jag skrek: "Ey, ursäkta! De vill betala"
Då kom och och sa: "Ska ni dela notan? Ja då får ni gå fram till kassan och betala"

Jäkla fin resturang där man får gå fram till kassan och betala!! ;)

De har i alla fall förlorat minst två kunder nu.....
__________________________________________________________________

Men i alla fall.. Vi åt på Dejvan. Patrik bjöd!
Sen gick vi ner till Parken och Tindra gungade och gungade och gungade och gungade..... Hihi! Hon äääälskar att gunga! Efter ett tags gungande var det dags att gå hem! Patrik till sig och vi till oss.

När vi gick förbi mormors hus så vinkade de genom fönstret till oss och frågade om vi hade ätit middag, annars skulle de bjuda! men vi hade ju redan ätit...

När vi kom hem var Tindra världens mysigaste mysbarn! Vi lade oss i soffan och kollade på AMF, men det var från typ 80-talet och var jätte tråkigt.. Fast man kollar ju ändå! hehe!
Jag låg på sidan med ryggen mot ryggstödet och Tindra låg i en liten boll i min famn och kramade sin lilla kanin. Och så låg vi under nästan hela programmet som är 55 min långt! ;)



Sen fick hon lite välling och jag lade henne i sängen. Idag fick hon kramas med både "kissen" (En panter!) och kaninen! ;)
Lyckost! Hon har två och jag har ingen... ;P haha!

Nej vad ska man göra nu då?
I morgon är det hästtävlingar i Vigelsjö! Kim ska vara med så jag ska pallra mig upp i tid i morgon och kolla på henne! Hon kommer starta typ först.......
Ska ta med kameran oxå! ^^

XOXO!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jo det är sant, men för att kunna kämpa hårdare i gymnasiet, så måste man ju komma in där också, och det kommer jag troligen inte göra om jag inte kommer in på priv, annars blire iv för mig..tyvärr.





tacksåmycket, jag lär behöva det :)

2009-05-31 @ 02:06:35
URL: http://laagerljung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0