GALET!

Jag gick till Försäkringskassan idag då och frågade vad som hänt med mitt Bostadsbidrag... Ja men gissa vad!?
DE HAR INTE FÅTT DET!!
Jag kände det på mig..... Är det Postens eller Försäkringskassans fel då? Vem ska jag skälla på?

Men tanten på FK var snäll och trevlig och sa att jag måste lämna in ny ansökan senast onsdag/nu i Maj för att få bidrag för Maj månad!
Så typiskt min otur....

Efter det var jag och Tindra ner på stan och tog en varmkorv, hälsade på Henke på jobbet och sen ringde Patrik och frågade om vi ville komma in till stan (Stockholm) och köpa lite kläder åt Tindra! Så vi satte oss på bussen!

Mötte Patrik, Fredrik och Danne vid Sergel och först gick vi till Stadium! Där köpte de alla ett vartis par skor. Jag hittade ett par fina och biliga jag med, men de var lite för trånga + att dte hade vitt på sig och jag är inte så bra med vitt.. hehe!

Efter det gick vi till H&M och hälsade på "mormor" (Min mamma) och hon skulle precis sluta jobba när vi kom så det var tur att jag tjatade på grabbarna att snabba sig! Där handlade vi lite kläder till Tindra, 2 tröjor och ett par shorts! Jätte söta! Ena tröjan var bedåååååårande söt med Musse som blåser tuggummi bubbla! Jag har fotat trycket så ni kan få se sen! Jag vart Über kär!! Och köpte den i stlk 80... Fast Tindra kan inte ha 80 snart längre... Men då kan jag rama in den! hihi!

Sen vart vi hungriga och gick mot gamla stan för att hitta nåt bra ställe att äta på! Jag hittade "Sjätte Tunnan" som var med på TV på 'Det okända' för att det spökade där! Jag ville äta där men det var 1000000000 trappsteg och med vagn går det inte så bra....

Så det vart nåt läskigt Kina hak istället! haha! Helt sjukt... Vi fick typ duka själva och fick colan i burk på bordet. Men det var gott och rätt så billigt så det fick gå! ;)

Det tog lite tid att hitta nåt bra matställe bara för Patrik skulle in på nån rock butik där jag hittade en jätte fin mössa jag ville ha men som var lite för kort typ... Och sen var vi in på SF Bokhandeln där jag fastnade med en massa Manga och kollade in DVD'erna som kostade typ 600 kr!!!! Galet....

Tindra sov i ca 2 timmar nästan och missade middagen så hon fick en korv med bröd igen till middag.. Men hon gillar korv så mkt så hon hade nog inget emot det! ;)
Sen när jag köpte min bussbiljett så stod det en kille i kön som jag kände igen!

Den där transan från 'Rent hus' som hade massor med massor med äckliga djur i och under sin säng! Han var mycket mindre i verkligheten! :p haha!

Efter all cola så var vi lite kissnödiga så vi passade på att kissa på toan vid Östra... GUUUUUUUUUD så äckligt det var där!! Jag stod upp och kissade som vanligt när man går på en offentlig toalett och helt plötslig började toan spola och det skvätte hej vilt överallt!!! Bl.a på mitt ben!!!! ÄCKLIGT!!!!!

Men på bussen så vart man lite gladare när Tindra var mysig och busig och man skrattade nästan hela tiden när hon härjade! Trött som bara den var hon efter en lång dag! men hon hade tappat nappen och vi behövde handla lite så vi klev av vid Flygis och hon sprang runt och slet ut alla schampoo flaskor på golvet och byggde torn med Tigerbalsamet medan vi (jag) sprang efter och plockade upp medan jag försökte hitta en bra deo....

När vi kom hem var det bums i säng och nu sitter jag här! Ska snart duscha av mig toavattnet från mitt ben och sen ska jag gå och sova! Jag har ju kollat klart på min Anime serie nu och jag har ingen egelsk text (eller text över huvud taget!) till den andra så jag får vänta med den...

Ne..

XOXOXOXO!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0