Jag vart tvingad!! ;)

Jaha helgen var en rätt så bra helg ändå trots att det inte vart som man planerat.. Fast.. Jag skulle ju sluta planera!?!? Ja ja...
Men i fredags konstaterade jag via Sjukvårdsupplysningen att jag har bihåleinflammation! Kul kul... INTE! Det kändes som att hjärnan höll på att tränga ut genom näsan!!
Sen på kvällen lämnade jag Tindra hos sin pappa, kollade in hur de har det där nu, var väldigt fint men lite väl svart kanske.... En kudde eller filt i någon klar färg kanske hade "piffat upp" det lite! ;)

De bjöd på lövbiff och potatisklyftor. Gott! Sen kollade vi på film! 'Låt den rätte komma in'! Den var OK men boken var sååååååå mycket bättre!

Lördagen började med znooz i 30 min! Skönt... ;) Sen iväg och jobba! Dagen gick så långsamt och det var knappt några kunder alls.. Inte kul.
Sen iväg hem igen, och jag fick något ryck och tokstädade hela lägenheten! Och möblerade om på diskbänken i köket! Så nu är det mer plats för jag tog bort diskstället som jag ändå bara hade mina diskborstar i. Jag ska fota sen så ni kan få se hur fint det vart! ^^

Försökte mig även på att sätta ihop den där stället, vad heter det? Med nätkorgar.. ja ja.. Men jag försökte få ihop det i alla fall men det var totalt omöjligt utan hammare! haha! Så jag kastade iväg det och fortsatte att storstäda!

När jag var klar så promenixade jag iväg till Madde, färgade håret på henne och sen gjorde vi oss redo för... Ja för vad? Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra!
Men vi drack lite cider och sen kom Robban, hennes kille och Tomas förbi och vi drack lite och hade trevligt. Jag och Madde var galna som vanligt! haha! Men kul hade vi!

Sen bar det iväg till Mobergs! Jajemen! Var typ tomt där när vi kom och vi kom ändå ganska sent. Men jag och Madde ställde oss på dansgolvet direkt och hade jätte kul. Sen bjöd Robban på Tequila.... Min älskade, farliga, Tequila.... Och Tomas bjöd på en Smirnoff Ice.
Jag kan ju tala om att jag och Madde hade roligast på vägen hem! haha!
Sen däckade jag i soffan hos Madde.... Trött som bara den var jag! haha! Och tur var väl det.... ;) *Madde vet* haha!

Ja 2 bilder hamnade vi med på den kvällen....

 

HAHAHAHAHA!!!!

Sen på söndagen var det bara med massa runt-farande och en sväng till Elgiganten där vi provade massagestolarna!! Och SNÄLLA kan någon ge mig 3000 kr så jag kan få en sån!?!? Det var det bästa jag vart med om i hela mitt liv! Jag höll på att somna där i stolen och folk som gick förbi kollade på mig konstigt där jag satt och "ååååh, jaaa... Ååh så sköööönt" hahaha!

Efter det vart det en sväng till flygfältet där jag VART TVINGAD ATT LAGA MAT! ;) Nej då, men jag lagade mat åt grabbarna även om de kanske inte gillade min milda kryddning, men det är ju för att jag är fortfarande van att göra mild mat till Tindra! Jag kommer aldrig göra om samma misstag igen då Tindra fick lite stark mat och hade jätte ont i magen hela natten och bara skrek och skrek!
Men Lillstrumpan gillade min mat och åt med hela ansiktet! ^^ Det är det viktigaste! Att hon gillar den alltså.
Sen hem därifrån och bums i säng för Tindra för klockan var mycket!


Jag måste höra av mig till RB för det slåter så förbannat i rören här att om någon spolar vatten på natten så vaknar man i panik och tror att man blir pepprad med en kulspruta!!! Och det blir bara värre och värre! Förut var det bara om man spolade varmvatten och inta hade tillräckligt sprut i kranen.. Men nu tycker jag att det låter hela tiden! Sen måste jag bara påpeka lite för dem att tapeterna håller på att ramla av.. De har krullat upp sig i hörnen. och golvet är ju värdelöst lagt.. Hade ju fan gjort bättre själv! ÄRLIGT!
Jag måste prata med dagis oxå.. De har ju stängt den 29:e IGEN! De hade ju stängt den 4:e oxå!
Jag har fan inte råd att ta ledigt hela tiden bara för att de ska stänga och ha nån j*a planeringsdag 2 ggr i månaden! Specielllt inte då jag knappt jobbar något nu!
Så jag ska fråga om de kan ordna något annat den dagen åt Tindra, typ något annat dagis eller någon dagmamma!

Jag ångrar nästan att jag inte valde att ha henne hos dagmamma..... Men men...
Och så måste jag ringa försäkringskassan och fråga vad som hänt med mitt bostadsbidrag för jag har fortfarande inte hört något! Och så måste jag ringa BVC, det ska jag göra idag....
Och så måste jag fråga FK om jag har fler föräldradagar att ta ut eller om alla är slut!

Nej vad tråkigt inlägget blev nu! haha!
Snart ska vi ut i solen (Blåsten!!) och leka lite!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0