Depp inlägg...

Jag vet inte varför jag vill att tiden ska gå fortare! Vad har jag att se fram emot lixom? Att se min dotter växa upp alldeles för fort och bli en odräglig tonåring? Att kliva upp tidigt på mornarna IFALL ATT någon skulle ringa in mig som vikare? Att vakna ensam? Att lägga mig ensam? Och även om vi skulle lösa det så att Tindra skulle få plats och sova hos Tobias så skulle det inte gå IFALL ATT någon skulle ringa in mig som vikarie...

Jag försöker! Jag försöker verkligen att se det positiva i mitt liv! Jag har en underbar dotter, jag har en bra lägenhet i ett jätte bra område, jag har en underbar familj, fantastiska vänner (Som jag dock inte träffar så ofta eftersom de bor så långt ifrån...), en underbar pojkvän och även om jag inte jobbar så mkt som jag vill eller med det jag egentligen vill, så har jag ett jobb!

Så varför kan jag inte bara vara nöjd och njuta av tiden istället för att vilja att den går fortare!?

Jag har verkligen tagit mig i kragen och försöker ta tag i mitt liv för att kunna göra det jag verkligen vill! Jag söker jobb aktivt, jag ska kolla upp studier, jag har skickat in papper till A-kassan som jag ändå inte kommer ha någon nytta av om jag börjar plugga (Ifall att..) och jag har ringt samtal efter samtal. Och jag gör det själv!

Samtidigt som jag tar hand om Tindra och hemmet! Och det är jobbigt!
Från att aldrig någonsin i mitt liv ha varit ensam... Till att vara ensam med barn.... Det är en helomvändning för mig och väldigt jobbig, psykiskt!

Eftersom jag är en social människa som älskar att ha folk omkring mig, även om man bara sitter tyst och kollar på film eller om man är ett gäng som dricker vin och snackar skit.  Jag kan inte vara ensam! Jag klarar inte av det!
Just nu är datorn min enda vän.... Woho! Vilket liv jag har! Min enda kontakt med mina vänner är genom datorn...

Jag ska kolla upp vad ett såntdär SL/UL kort kostar och så kanske jag kan åka nån dag i veckan och träffa mina vänner.... Lite jobbigt för Tindra bara att behöva åka buss i 3 timmar per dag bara.... Men hon får stå ut så att hennes mamma kanske kan bli lite glad igen!

Jag måste skriva listor för att klara av mitt vardagliga liv! Vilken patetisk människa är inte jag då?
Men! Jag vägrar ta hjälp av nån idiot som skriver ut ett recept på antidepressiva under första samtalet! För jag tänker aldrig i hela mitt liv börja med antidepressiva! Har jag klarat det själv såhär långt så kan jag ta mig fan klara resten oxå! Hur länge nu det är....
Inte så länge hoppas jag....

Undrar om det är för att jag hoppas på något bättre, som jag vill att tiden ska gå fortare?
Nu känner jag att jag behöver lätta lite på trycket så jag ska ska tappa upp ett varmt bad och sätta på lite musik.... Och gråta lite! Bästa terapin ever!!

Kanske ringa Tobias så han får muntra upp mig lite! Ja så gör jag! :) Min älskade underbara!

Tack för att du vill vara en del av mitt något vridna liv! Älskar dig så!

Nej badet var det! Nej telefon först! ;)

Kram!


Kommentarer
Postat av: Anonym

tänk på att om du är glad så är Tindra glad, så hon har nog inte nått emot att åka på äventyr med dig =)

2009-11-24 @ 22:39:41
Postat av: cicci

Men det är ju inget fel att ta antideppmedicin. Har man för låga nivåer av serotonin så är ju SSRI jättebra! Medicinen ser ju till att signalsubsanserna hamnar på rätt nivå. Precis som att man tar järnmedincin om man har lågt blodvärde.

2009-11-25 @ 10:15:02
Postat av: Ida

det var jag (Ida) som skrev det där om Tindra såg att namnet inte kommit med ;)

2009-11-25 @ 15:23:26
URL: http://frokenmodig.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Kan du inte ta buss till Knivsta och sen upptåget? Kanske går fortare (I alla fall till Österby)



Man får träffa en läkare först som tar blodprov på en för att kolla typ järn, b-vitamin, struma och sånt innan de skriver ut något. Struma kan ju oftast ge depression.

2009-11-25 @ 16:22:24
URL: http://jerseyko.blogg.se/
Postat av: Ela

Tycker du är så enormt stark! Jag är som en mussla säger inte knyst för än det verkligen brister, funderar på att gå till psykolog eller nåt och få piller, jag är inte lika stark som du, jag tar den lätta vägen ut, jag önskar jag var lite mer som du jag bara drar och gömmer saker inom mej som aldrig tas fram förutom när jag är ensam, där kanske vi är lite lika, ensamheten är likamed deppigheten. Fortsätt kämpa du är så jävla stark som kan skriva listor och grejer och ta tag i saker. Jag gräver ner, sopar under mattan och glömmer bort, ett tag iaf. Stor kram till dej "Bimbo" haha Jälla liksom :)

2009-11-25 @ 18:33:35
URL: http://trattsvamp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0