Nov. 29, 2009

En samanfattning av helgen som varit:

Fredag:
Laddade för Horse Show hela förmidagen. Lämnade Tindra hos hennes farfar vid 4 för det var då Kim skulle åka hemifrån. Sprang ner på stan för att hinna ta ut pengar och ge mamma för kläderna hon "köpte ut" åt mig! Och när jag är där, på jobbet, så skickar jag sms till Kim och frågar vart hon är. Och då har hon inte ens åkt än! Fick vänta jätte länge och vi kom lite sent till Globen och missade början, som är det roligaste tycker jag... :(
Det och julavslutningen som jag var lite besviken på för det var lite tråkiga nummer....

1) 2) 3) 4) 5) 6)

Klickbara Bilder!
1: Sanna och Maria på T-banan
2: Kim på  T-banan
3: Pegasus precis innan han/hon sprang ut! Det enda vi hann se typ...
4: Sjukt snygga körhästar (
Hästen på bilden heter Tobias! hihi!). vart sugen på att börja köra!
5: Mitt favvo hinder! ROSA! hihi!
6: Helt fantastisk vad han kan göra med sina hästar! Man blir tårögd!

Men kvällen var kul och sent vart det! Halv 3 klev jag innanför dörren här hemma och damp i säng vid 4...

Nästa år blir det Horse Show med Li (Och fler om någon mer vill med då?) och då ska vi se på matinén! :D

Lördag: Vaknade först halv 10 och insåg att jag behöver faktiskt inte gå upp nu! Så jag sov ett tag till (Ja, jag somnade faktiskt om!!) och vaknade halv 12 och låg kvar i sängen till halv ett, tills min kissblåsa nästan sade upp sig. Satt hela dagen och gjorde ingenting. Bestämde mig för att handla lite och sen till kyrkogården och hälsa på farfar. Det var ju två år sedan han dog... Meckade cyckel och insåg att någon idiot snott bulten som håller fast sadeln så den är längst ner och rör på sig när man cycklar! Sjukt störande!

♥I miss you every day...



Det började spöregna när jag cycklade hem från affären så jag bestämde mig för att vänta med kyrkogården tills det slutade, men fastande framför Horse Show på TV.... Sen ringde pappa och frågade om jag ville komma ner till PubHörnet där han satt med sina vänner, så efter Horse Show cycklade jag ner dit. Det var väl halvt trevligt faktiskt! Drack ett glas vin som jag smuttade på i 1,5 timma! haha!
Men jag skulle ju jobba dage nefter så man tar det ju lugnt då!

Söndag: Vaknade rätt så utvilad men ändå trött! Är inte van att sova så mycket som jag gjorde i natt! Hela 8 timmars sömn fick jag! Cycklade till jobbet och det var inte så mkt folk idag men det var kul! Jag tycker om att jobba med Sara och Bea! :)
Började få lite huvudvärk sista timmarna på jobbet och efter jobbet cycklade jag till mamma för att lämna cyckeln där och gå och hämta Tindra på en gång. Men mamma och Bosse skulle handla så jag bestämde mig för att åka med och handla, passar på när man får skjuts, och så hämtade vi Tindra när vi var klara!

Inne på Flygfyren kände jag att huvudvärken vart värre och jag fick den där förbannade pricken framför ögonen som betyder att jag kommer att tappa synen! Körde in i lite folk och saker för jag såg ungefär 1/3 av det normala synfältet. Men när vi var klara gick det typ över.

När jag och Tindra kom hem skulle jag städa var det tänkt! Men efter att jag ätit lite keso till middag dök den där förbannade pricken upp igen och nu vart det värre än tidigare! Jag vart yr och mådde illa och ett tag trode jag att jag skulle svimma!
Tog en diclofenac men inte ens det hjälpte! Fick gott vänta ut skiten och det är inte det lätaste när Tindra klänger på en och vill att man ska läsa böcker som man inte ens ser texten i för att man är halvt blind.

Så det vart ingen städning... Hann plocka undan lite skit, men inte mycket... Så i morgon bitti blir det storstädning direkt efter frukost! Hade vart skönt om någon kunde tagit Tindra medan jag städar för hon plockar ju fram mer än hon plockar undan! haha!

För att ni ska få en liten överblick (haha) över hur det är för mig så har jag försökt återskapa mitt synfält i en bild: (Klickbar)

Samtidigt som ni tittar på bilden så tänk er att allt det gula snurrar i sig (
Inte runt, utan formen är den samma) och tryck med ett finger på vänster sida av vänster öga... Det är väl ett ungefär hur det känns....

Sen vart det läggdags för Tindra och jag satte mig framför TV'n en stund. Nu är huvudvärken bättre, men lite sent att dammsuga nu! Har pratat med Tobias oxå! Lika mys som alltid! <3

Snart dags för sängen!

Puss å kram!

Kommentarer
Postat av: Kim

Inledningen är ju likadan varje år, och avslutningen med. Men i år var avslutningen kort! Och man brukar få mer julkänsla.

2009-11-29 @ 23:58:54
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: sanna

snygg bild på mig ahhahah, la ju ut en 'äter korv' bild på dif med , haha!

2009-12-01 @ 11:22:07
URL: http://sannaeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0