Myyys!

Igår hade jag och Tindra "Mys-torsdag" eftersom hon ska till sin pappa idag! Och då får vi inte ha vårans obligatoriska "Mys-fredag" så vi tar den på torsdagen istället de helger hon ska till sin pappa! :)
Men den här gången utan pizza.. Jag var inte sugen alls.....



Istället vart det spagetti och köttfärssås som Tindra bestämde sig för att färga håret med! Riktigt snygg röd/brun/blond färg fick hon! Så det var bara att hoppa ner i badet! Hon vart jätte arg när jag doppade hennes öron under vatten, men någon gång måste hon väl vänja sig?
och hon skriker "aj aj aj aj" när man doppar bakskallen på henne! hahaha! Vatten gör inte ont (om det inte är skållhett då eller om man faller från väldigt högt avstånd då! Eller om det år fryst... haha!) men det gick bra ändå! Fast vattnet var så oljigt, trots att jag tömde och fyllde nytt, så hennes hår vart lite knasigt och inte helt rent heller tror jag! Så jag får be P tvätta hennes hår sen...

Sen hoppade vi ner i våra morgonrockar (Jag i min kimono för jag HAR INGEN MORGONROCK...:( ) och ner i "Foffan" med "sockorn" och "Gosis"! hihi! Vi kollade på "singing bee celeb" och fy fan vad dåliga dom var! De kunde inte ens texten till "jag vill ha en egen måne"... Jag ska fan vara med där! Jag är ju bäst! Om det inte är sånna där jätte gamla låtar eller gamla dansband/folksånger... haha!

Sen kom Madde förbi och då vart Tindra helt rabiat och hoppade, snurrade och busade som bara den! haha! Jag trodde aldrig attjag skulle få henne i säng! Men när jag gjort välling och satt på henne pyjamas gick hon själv och hämtade sina gosedjur och ville sova! Min duktiga tjej!

Jag och Madde satte oss och kollade på film på min dator! (Såg du något Madde? haha!) Vi kollade på "Flight of the living dead" trots att Madde inte ville se Zombie filmer! Men jag hade vart intelligent nog och laddat hem TRAILERS till två filmer! hahaha! Jag MÅSTE lära mig att kolla vad det är jag laddar ner innan jag bara klickar...

OJ! Nej jag menar.. KÖPER! hehehehe! Jag köper mina filmer från en såndär sida.. Fast då laddar man ju ner dom... hehehe! (A)

Men den var mer rolig än läskig! Eller hur Madde? hahahaha! Speciellt den gamla tanten *Fniss* "She's gumming me to death.." hahahahahahaha! Ja du.. Sjukt kul! haha!


Idag ska Tindra få hälsa på sin farfar! Hon började prata om det redan igår när jag sa det! hihi! Fast hon blandar ihop farfar och morfar.... Men man får bara säga farfar så får hon det rätt sen! :)
Han lät både förvånad över att jag ringde och att jag frågade hur det var med honom! "Eeh... bra..." hehe.
Ja ja.. Men han ville gärna ha henne en stund tills P slutade jobba!


Och så blev det ändrade planer för kvällen igår! Tobias brorsa hade föreslagit Bowling! Det var ju sjukt länge sedan! Och ska man gå tillsammans så är det ju både roligare och socialare att bowla än på bio!
Dessutom finns ju filmen att ladda ner, jag menar, köpa!
Sen skulle vi få paj och vin hos hans bror oxå! hihi! Mysigt!            

Nu sitter Tindra i mitt knä och headbangar till musiken! hihi!



Nej nu ska jag nog börja göra oss i ordning!
Tiden går ju fortare än man tror ibland, lika bra att vara redo i tid! ;)


Puss å kram!

Kommentarer
Postat av: Kim

Mat paj eller efterrätts paj? ;)

2009-10-16 @ 12:16:28
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

Haha okej. :p Du som varit gravid kan ju svara på frågan i min blogg. ;)

2009-10-16 @ 12:43:55
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

Var hon arg för att du gick upp så mycket? Du som är så smal från början borde inte få klagomål om det tycker jag! Skillnad om man är överviktig från första början.

2009-10-16 @ 14:25:59
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: madde

hihi jag älskar gullungen:D jag trodde ja skulle kissa på mig när hon danssnurrade för mig!det gick bara fortare och fortare! att hon inte ramlade omkull är otroligt:D hästen blev dock snurrig och la sig på sidan hihi. jodå jag såg faktiskt bilden, men det hade varit svårt med text. men som tur är så förstår man ju engelska. jadu jag har nog aldrig skrattat så mycket till en skräckfilm som jag gjorde igår. härregud va B!men men roligt hade vi iaf:)

Det gör vi om snart igen bässebus.

ha en trevlig helg nu;) pussi pussi

2009-10-16 @ 14:30:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0