Helgen!

Det här var då min helg i snabbhet:

Lämnade Tindra hos hennes farfar som var glad att få ta henne en stund. Synd bara att hon var så trött när hon kom dit.... Åkte bussen till Uppsala och mötte Tobias. Sen kom hans bror och hämtade oss, handlade lite och hem till honom för hemmagjord ost-och-skink-paj som var jätte god och lite vin. Spelade Wii och övade lite inför kvällen bowling! hehe!

Tog en taxi ner på stan och till Bowlaget. En varsin drink och sen var vi igång med spelandet! Jag började med att skrämma skiten ur dom (jag hade ju skrytit om hur duktig jag var *Harkel*) med en spärr och två strike! hehe! Men sen gick det bara utför... Och mot slutet vart vi väldigt oseriösa och kastade kloten hej vilt, under benen, bak-och-fram och jag provade vänster hand och det allra tyngsta klotet.. Kan ju tala om att det gick inte så bra att lyfta ens! haha!

Sen ville T's bror och hans flickvän gå ut och festa. Men vi kände att vi hade en del att göra nästa dag så vi tog bussen hem. Bussen som för övrigt höll på att åka ifrån oss!!

Vaknade rätt sent på lördagen. Kollade bussar och pratade med Pernilla, men kom fram till att bussarna där ute går lite... Inte alls typ... haha! Så Nisse fick komma och hämta oss! Fikade lite och pratade skit! Vart väl mest prat om barnen! hihi! men det var mycket trevligt! Har saknat både Pernilla och Rasmus!
Lilleman Rasmus verkade gilla Tobias iaf för han ville leka med honom! hihi!
Efter ett tag så körde Nisse oss tillbaka igen och vi "storhandlade" (Enligt Tobias! haha!) lite ingredienser till middagen!

Det vart:
  • Rostad franska med tonfiskröra till förrätt
  • Kycklingwok med "peanut sataysås" och cocosmjölk. Och så nudlar till det, till varmrätt.
  • Sen köpte vi muffins till efterrätt, men vi orkade inte äta upp dom! haha!
Kollade på film. Wrong Turn 3. Den var rätt så bra faktiskt! Uppföljare brukar ju inte vara bra men den var faktiskt helt ok! Sen vart det mys och sova! Tobias låg och läste och jag sov! haha! Men rätt som det var vaknade jag av att jag kom på att jag inte sagt god natt så jag for upp och pussade gonom, sa: "God natt" och somnade om lika fort igen! haha!

Söndagen spenderades mest med prat, mys och youtube! Lite ledsamt att åka hem och veta att man inte kommer ses på två veckor igen.... :'(
Men då kommer han till mig! Fast... Jag tycker om att åka till honom... Vill inte vara här hemma... Så less på att vara hemma... Men någon gång så måste han ju oxå komma hit och jag har faktiskt inte råd att åka till honom jämt....Men det finns ju lixom inget att göra här...
Fast han skulle bränna lite filmer som vi kunde kolla på! haha! Får se om Madde har nåt roligt på G kanske.. ;) Annars blir det väl det vanliga.. Mysa och film! hihi!

Och Tindras raggsockor var klara oxå! Dom var en aning för stora, men då kan hon ju ha tjocka strumpor under! Nu provade jag dom bara över hennes strumpbyxor!

Sen kommer man hem och det är KAT(T)ASTROF!!!
  1. Katthår/tussar överallt.
  2. Ser en fluga - Bli glad (Flugis lillebror?)
  3. Ser en fluga till... Blir fundersam...
  4. Märker att katten kissat i sängen och blir arg! Byter allt.. Har inget täcke.... Får sova med filtar....
  5. Ser 6 flugor till!! Får panik!!
  6. Slår ihjäl ca 20 slugor samtidigt som jag sitter i sängen och gråter!!
  7. Letar igenom hela lägenheten, gråtandes, efter vart i hela h****te de kommer ifrån! Hittar inget...
  8. Surrandet och flugorna verkar ta slut och jag somnar tillslut av utmattning...
Vaknade i morse av att jag höll på att frysa ihjäl. 18 grader i lägenheten.... Trött så jag knappt får upp ögonen sätter jag mig och försöker varma mjukisarna under täcket. Går inte så bra....
Sätter på mig dom kalla och bestämmer mig för att jag behöver kaffe!!!
Kokar kaffe och det luktar gott (Ska nog sätta på kaffe varje morgon bara för att det är så mysigt!) men när jag haft i mjölk och socker och tar första klunken så är det inte alls lika gott som det luktar! Dricker halva koppen och gör thé istället....

Tänder lampan över diskbänken och det kommer 5-6 flugor till.... VAD I HELVETE!!!!!!!!!!!
Har någon nr till anicimex?
Soporna kommer dom inte från för dom... Eller? Nu blev jag osäker på om jag har matrester där i.... Springa å kasta!!!!! *Springer*

Så... Var inga matrester förutom mitt bananskal och clementinskal sedan i morse... Hmm...

Vad gör man när man har fluginvasion? Förutom att sitta och gråta hysteriskt med flugsmällan i högsta hugg!?!?
Jag hittar ju ingenstans de kan komma ifrån! Om det inte är allra längst in under diskbänken eller nåt? Och jag har ju sköljt av alla disk innan jag ställt in i maskinen.... Och det finns inget framme som de kan äta, förutom möjligtvis katternas torrfoder... Men SÅ gott kan ju inte det vara att de förökar sig så!?!

Jag får panik snart! Det är ju grymt äckligt!
Ska man ringa anticimex? Eller hyrsevärden? Nä då får man väl inte bo kvar! haha! Nä jag vill bli av med dom NU! Gärna innan läggdags!

Nej nu måste jag sluta för jag ska till tvättsugan om en kvart och tvätta täcken och kudde....
*Döda kattfan, fast jag älskar honom ju*

Ha det! (
Ni  får ingen puss idag för jag är inte på humör!)

Kommentarer
Postat av: Kim

Hysteriska tess ;) ååh vad gott med wok!

2009-10-20 @ 11:17:25
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: madde

hihi skruttan då vilken helg, både bra och mindre rolig hör jag:) försök tänka på att kul du haft och lite positivt så känns det bättre:) såklart vi ska hitta på något skoj!:P det ordnar vi;)saknar dig å skruttan!ja vet kissa på katten:P hihi. puss puss

2009-10-20 @ 23:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0