Okt. 5, 2009

Ja nu var det ett tag sedan jag skrev något!

Helgen har vart mysig! Spenderat den i Uppsala! Mycket revligt!

Jag har funderat lite på vad jag egentligen har. Och jag har mycket att vara glad för!

Tindra:
Min älskade dotter som betyder allt för mig och förgyller min vardag totalt med alla tokigheter hon hittar på! Älskar dig!

Mamma: Finns det någon bättre mamma? Jag tror inte det! Hon ställer alltid upp och är bara bäst helt enkelt! Älskar dig massor!

Bosse: Han är som min "andra pappa"! Den snällaste som finns! Jag är glad för att du gör min mamma (och mig!) glad! Du är bäst! Älskar dig med!

Nicklas: Min söta lillebror! Trots att vi inte umgås så mycket och nästan alltid "bråkar" när vi väl ses så är han underbar! Ställer upp när han kan och jag vet att han vill mer/oftare. Älskar dig lillebror!

Ida: Vi borde träffas oftare! Jag har så kul när vi ses! Henne kan man lita på i alla väder och hon finns där trots att jag är knäpp ibland! haha! Älskar dig så mycket min vän!

Madde:
Vi har alltid kul tillsammans! Man kan lita på henne och man kan prata om vad som helst med henne! Älskar dig gumman!

Pernilla:
Jag vet att hon alltid ställer upp när man behöver henne. Det är tråkigt att vi knappt pratar längre. Nu ska hon ju bli 2 barnsmor så hon har massa annnat att tänka på! ;) Men jag vet att hon finns där om man skulle behöva henne! Vi får ta och ses snart! Ses visserligen på Rasmus kalas! men vi borde ses mera ändå! ;) Älskar dig vännen!

Sen har vi ju några andra vänner o.s.v.

Patrik: Du är en bra pappa till Tindra! Även om jag inte riktigt förstår mig på hur du tänker ibland... Och ibland går du mig verkligen på nerverna....

Roger:
Förlåt att jag pratar så mycket! haha! Men det är skönt att du lyssnar! Du är en bra vän!

Kim: (Förlåt att jag glömde dig gumman!!) Min älskade hästvän! Vi ses inte heller så ofta men sen när hon fått sin lilla parvel så kanske vi kan ses lite mer hoppas jag! Underbar tjej! Pussa!

Linda: Det är lite synd att vi börjat tappa kontakten... Men du har ju massor att göra nu så! Med flytt och jobb och allt! Lycka till!

Ronny:
Det vart lite knasigt där ett tag. Men vi har väl löst det? Eller? Skönt att kunna prata med dig igen i alla fall!

Arvid och Sofie: Vi måste se oftare! Det var ju ett bra tag sedan sist! Ni är underbara människor och förtjänar verkligen varandra! Fantastiskt att ni är förlovade! Grattis igen! Love ya!

Tobias: Han har kommit att betyda väldigt mycket för mig! En kille man kan lita på till 100% och som alltid är ärlig och man kan prata om allt med honom. En underbar människa som jag tycker om väldigt mycket! Tack för att du finns! Puss!

Johanna: Nicklas flickvän som jag trots det inte känner så bra! Jag tycker att vi får ta en dag och umgås bara vi två. Ta en fika eller något och bara prata skit! Men jag gillar henne massor! Jag är glad att hon är tillsammans med min bror! Hon gör honom glad så! ^^


Se där! Jag har en del att vara glad för va? Och jag kan ju säga att just nu är jag väldigt glad! Rent av lycklig!
Jag hoppas jag får in en fot på H&M och får jobba mer tills jag kan hitta ett "riktigt" jobb. Och jag ska söka vidare efter en lägenhet antingen här i Norrtälje eller i Uppsala.
Jag vill bo närmre mina vänner och så...
Men det känns lite dumt att flytta från familjen.... Från mamma.... Men jag tror faktiskt att jag skulle trivas bättre i Uppsala. Jag har alltid längtat tillbaka dit ända sedan jag flyttade därifrån...

Bara 4-6 år kvar innan jag kan få en lägenhet där! hahaha! Förbannade bostadsköer! Men jag har stått med i 2 år nu och fick ett tips om Vasakronan så när jag skrivit klart här så ska jag in där och ställa mig i kö! ;) Najs!

Nu ska jag prata mer med Tobias på msn!

Puss puss!


Kommentarer
Postat av: Kim

Vart ska Linda flytta?

2009-10-05 @ 15:20:44
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: madelene

jag älskar dig snuttan:) vad vore min värld utan dig i mitt liv!:)det skulle bli ett pussel med en eller flera bortsprugna bitar:/

2009-10-05 @ 19:03:44
Postat av: Pernilla

Ja det är helt sjukt länge sen vi sågs. Typ 1 år sen? Läskigt fort tiden har gått, så fort de börja på dagis och man börja jobba så gick allt i raketfart, de är så tråkigt :(

2009-10-06 @ 14:30:25
URL: http://jerseyko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0