Morr'n!

God morgon!
Inte för att den var så god kanske.... Hade svårt att somna.. Det pirrade i benen och jag hittade ingen skön ställning att sova i! Dessutom tänkte jag för mycket! Somnade nog strax efter 2 tror jag... Och sen drämde jag en massa konstigt!

Och jag vaknade av väckarklockan och trodde att det var någon som skulle mörda mig! hahaha! Snoozade ett tag tills Tindra började ropa. Skulle tända golvlampan som vanligt men då pangade glödlampan.... För 312:e gången i år... Behöver ändå en ny lampa för Patrik kommer och hämtar den + sina köksprylar (Säger han iaf men han gör det aldrig...)

Min nacke har börjat krångla och huvudvärken sitter fortfarande i... men bara yte pytte lite så att man precis känner den.. Irriterande mer än att det gär ont.. Men nu är det snart två veckor det har vart så! Bara på vänster sida!

Vad jobbigt det är att skriva i mörkret... JO! Mina glasögon har gått sönder oxå.. Så det behöver jag nya oxå om jag ska läsa på t.e.x bussen o.s.v. där jag inte kan sitta med näsan i boken! haha!

Är lite smått orolig för Tindras vikt.... Hon väger väl ca 11,5 - 12 kg.. Är det normalt för en 2 åring? Jag tycker att hon har vägt så ett tag nu!  Då är hon vägd på IKEA vågen hemma alltså.... Och hon är så mager! men det är ju både jag och Patrik... Men ändå.... Hon äter ju nästan inget och nu är hon ju dessutom förkyld och hostar. Till frukost äter hon: Osten på mackan och kanske två eller tre tuggor på mackan.
Lunch: Om det är något riktigt gott så äter hon oftast mycket (För att vara Tindra, kanske en liten portion!) annars bara några tuggor.
Middag: Oftast inget mer än ett par tuggor... Hon dricker mer till middag.. Vatten, saft eller mjölk..  Och om hon inte får dricka så vägrar hon äta totalt... Ibland kan hon glömma bort att hon inte har dricka och hinner äta en del innan hon börjar tjata om dricka....

Aja ska ringa BVC och höra med dom. Hon ska väl ha en vaccination till oxå va? Om jag inte minns fel vilket jag säkert gör för jag är senil nuförtiden...

Ja ja... Nu ska vi äta vår frukost (Tindra håller på men det går långsammare än för mig.. Fast.. Hon äter iaf!) och sen ska Tindra till mormor och jag åker till Uppsala och ska träffa mina bästa vänner och söta Tobias!

Ha en bra helg!!

Puss puss!

Kommentarer
Postat av: Ida *Meya o Tex mamma*

Meya vägde 11,5 kg när hon va 2 år. Mellan 2-3 år gick hon bara upp 1 kg och hon har alltid ätit mycke för att vara ett litet barn. Jag tror inte de är någon fara, finns inte så mycke man kan göra mer än att tillsätta lite extra fett i maten. Man kanske kan ge lite fler ggr om dagen också för att få upp barnets aptit. Det är spruta vid 1½ år sen är nästa vid 5 år. :)

2009-10-10 @ 12:42:28
URL: http://idaelisa.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Tror de inte ska till BVC först de är 2½-3 år.



Rasmus väger typ 10 kg, de vägde han på vågen på bvc. Han äter som en häst ;)



Orkar hon leka och busa är det ju inget att oroa sig för. Kanske en extra klick smör på maten?

2009-10-11 @ 00:19:09
URL: http://jerseyko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0