Dobey dobey doo!

Det bästa sättet att vakna på är när det låter som att någon borrar i ditt huvud!

De håller ju på med elen här ute i trappen och det låter som satan när de borrar! Det låter verkligen som att de står inne i min lägenhet och borrar! Men nu har jag inte hört mer borrande sedan de väckte mig i morse! Så jag hoppas att dom är klara nu!

Tindra har blivit mer förkyld och hostar massor nu! Vi var hos Patrik i helgen och de var oxå förkylda så det kanske inte var så bra att vi var där... Får ringa och höra om jag kan ge henne Mollipect mot hostan!
Jag känner mig helt tvärslut jag med så jag får väl oxå nåt snart.... Är ju lite snorig och så men inte så att jag lider av det! Inte mer än vanligt med andra ord! ;) haha!
Däremot hade jag migrän igår och har fortfarande lite ont idag... Inge kul alls! Tur att det finns piller ibland!

Jag låter hellre bli att ta piller om jag inte måste! Men igår hade jag så ont att jag höll på att spy bara jag blinkade! Så jag tog en Ipren och en Eeze och sen kunde jag åtminstone röra mig resten av dagen!

Och eftersom det var helg så sket det sig ju med mitt "jag ska inte dricka cola".. Det vart cola både till pizza, McDonalds och godis.... så det sket sig även med "jag ska inte äta godis" fast det var faktiskt inte jag som köpte godiset så det var väl ett plus! Jag köpte faktiskt Pringels chips och Ramlösa t.o.m! Men drack lite cola av Patrik ändå....

Men nu är det veckodag igen och inget cola i veckorna iaf!
Fast att dricka på helgerna är ju som att säga att "jag ska bara knarka lite idag och sen slutar jag igen i morgon"! Det funkar ju inte att bli av med beroendet om man inte slutar helt... Hmm... Vi får se hur den här helgen blir!

Fast... Då får jag ju inte dricka alkohol heller! Om jag inte dricker rent då! haha! Tequila för hela slanten! ;)

Nu håller jag på å tvättar ur diskmaskinen för den gör verkligen inte rent längre! Det blir kalklager på alla saker och en del ingrodda rester sitter kvar.. Så jag hoppas att det här funkar! Annars måste jag börja handdiska och det hatar jag! Då köper jag hellre plastbestick och papptallrikar! haha!


Sjunger gör jag! haha! Hela tiden! Jag vill fan gå till någon som kan lära mig sjunga på riktigt! Men jag har inte råd och jag vet inte om jag vågar sjunga så andra hör! haha! Familj och vänner går bra.. Men inte okända! Visserligen brukar jag sjunga för Tindra på stan, barnvisor, men det är ju en annan sak! ;) haha! Då kan man göra fjantiga röster till låtarna! haha!

Nej nu vart det långt och meningslöst! Sorry för bristen av bilder men min dator vill inte att man ska lägga upp bilder varken här eller på bilddagboken.. Allt bara hänger sig.. Måste rensa något tror jag! haha!

Får kolla sen!!

Puss å kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0