Music is my life!

Idag ska vi träffa morfar!

Jag borde städa nu när Tindra är på dagis.. Men jag orkar inte.... Tar det när jag hämtat henne.. Hon ger mig energi! ;)

Sitter och lyssnar på Lynyrd Skynyrd - Free Bird just nu på spotify (Länkad) och funderar lite....
Jag vet inte riktigt, men det finns nog alltid en låt för varje tillfälle i mitt liv... Jag klarar mig verkligen inte utan musik... Tystnaden dödar mig! Det finns delar utav varje låt som passar in i mitt liv och som jag kan relatera till på ett eller annat sätt... Något som påminner som det som vart eller det som är!
Det är sjukt ballt!

Musik är livet! Jag önskar så att jag hade modet till att börja ta sånglektioner.. Men jag är inte där än... Men det hade vart grymt kul! Jag kan gissa att man får massor med adrenalin att sjunga framför publik! Jag som inte ens kan prata framför en publik! haha! Får kanske börja med det först? haha!
Och så måste jag ju lära mig att spela gitarr!
Men vet ni vad en gitarr kostar!?!?! Helt galet! Jag har blivit erbjuden gitarrlektioner! Det är skoj! :) Det är tur att man är tjej och kan flirta lite så man får saker gratis! höhöhö!

ÅH!
Jag hade världens sjukaste dröm i natt!!
Jag var på någon slags karneval eller något med några vänner. Och Tindra var med såklart... Men sen somnade Tindra i vagnen så jag parkerade henne på nåt ställe där det fanns personal som vaktade vagnarna så att man kunde åka karusellerna... men efter en timma ungefär så sa jag att jag borde gå tillbaka för hon brukar bara sova en timma i vagnen... Men jag hade ingen aning om vart jag var någonstans! Hela stället var så stort! jag sprang runt i panik och försökte hitta rätt utgång, för det var vid en utgång hon fanns! jag snubblade runt och ramlade konstant i leran.. Hittade en stjärtlapp (Ni vet en sån man åker på snön med!) och satte mig för att åka ner för backarna med den så att det skulle gå snabbare att ta mig fram! Men vart jag än kom så var det fel!
Tillslut träffade jag på min gamla matte/bildlärare från mellanstadiet och han berättade att det fanns en genväg men att man måste gå ut från området och det kunde vara svårt att ta sig in igen..
men jag tog mig ut och in och precis när jag såg den rätta ingången så vaknade jag av larmet på telefonen...

Men vilken panik jag hade! Jag hittade inte min älskade Tindra! Hade det vart i verkligeheten... Åh jag hade nog gått under! Om jag tappat bort mitt barn... Den där paniken vill jag aldrig känna igen! Fy...

Åh nu lyssnar jag på Scorpions - The sails of Charon, sjukt bra låt! Nästan lika bra som Hell-cat! (Länkat till Spotify)

Nej nu ska jag kolla AMS en gång till och kanske ringa ledfyren.. *Suck* Jag hatar att vara vuxen.. Aldrig nåt roligt... haha!

Saknar Tindra...

Puss!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Kommer ni besöka Jälladagen på lördag?

2009-09-10 @ 11:46:48
URL: http://jerseyko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0