Abstinens!

Oj, nu var det ett tag sedan!
Vad har hänt sedan sist då? I helgen var vi över till Patrik (Tindras pappa) och spelade Buzz och andra tv spel (jag vill oxå ha!!) och sen vart det en film! Det vart lite sent så vi sov kvar där! Tindra lade sig inte förrän efter 10!

Sen vart det hem tidigt på morgonen för att släppa in katterna som jag "glömde" ute...

I måndags (igår) så ringde dom mig på morgonen från H&M! Jag jobbade 11.00-18.20! Så det vart stressigt när jag skulle hämta Tindra 18.30 på dagis och det tar 15 min att gå! Jag ringde på vägen och sa att jag skulle bli sen men det var ingen fara! Kom ca 18.33 så, jag sprang! hehe!

Tindra var jätte trött när vi kom hem och jag som hade lagat en jätte god Chilliconcarne.. Hon ville  inte ens smaka... Så det vart välling och bums i säng!

Och i morse vaknade jag och var super duper trött! Somnade inte förrän 2 i natt.... Vet inte varför.. Låg bara och vred och vände på mig... Men i alla fall så ringde dom igen från H&M och frågade om jag kunde jobba! Och på dagis hade de sagt att jag måste tänka på att Tindra bara får gå 15 timmar i veckan.. Så jag var tvungen att ringa dagis och fråga hur jag skulle göra! De tyckte inte att jag skulle behöva tacka nej till jobb, men kommunen är ute och kontrollerar nu så jag skulle tänka på det! Sen när vi skulle gå ringde dom och sa att dom var på väg till lekparken utanför oss! Så dom skulle möta oss på vägen!
Jag lämnade av Tindra med dom och sprang till jobbet! Kom precis när dom öppnade!

Sen var det skönt att slippa stressa när jag hämtade lilleskrutt idag! Slutade 17.00 idag så jag hade en heeel halvtimma på mig! Men kom 20 över och hämtade henne. Då var hon ute och lekte! Hon hade ramlat från gungan idag och slagit i huvudet men det hade inte vart något fara!

Hon har vart jätte duktig idag och ätit tre, TRE, portioner av min chilloconcarne! Men vi kom ju hem lite tidigare idag oxå!

Jag har precis kastat i en maskin tvätt som jag hade tänkt göra under dagen idag, men så fick jag ju jobba istället! Nu hinner jag ju bara med en... Men det är ju en dag i morgon oxå! och i morgon ska jag ringa till AMS, Ledfyren (Studievägledning) och Soc! Det hade jag oxå tänkt göra idag...

Och i morgon
fyller min mamsi år! ♥ Kanske går förbi henne sen på kvällen, beroende å när hon kommer hem från jobbet....

Jag är ju sjukt sugen på att börja rida igen nu! Jag har riktig häst abstinens! Sitter och kollar andras bilder på bilddagboken, kollar drömmande bort över ridskolans hagar, kollar på klipp på youtube, kollar annonser på alla möjliga sidor!
Antingen så börjar jag på ridskolan här och betala 1900 per termin! Sjukt dyrt.... Eller så hittar jag en medryttarhäst som inte bor så långt bort... Och nu har jag fått svar på ett mail jag skickade! Ett arab sto som stod ca 10 min med buss söder om Norrtälje, Libby. Ville ju egentligen inte behöva åka buss, men ja, jag kan ju inte kräva att hästen ska stå utanför min dörr direkt!
Men jag skrev att jag gärna rider på helger eftersom jag har barn och lättast kan få barnvakt då! Och det verkade inte som några problem! Ska låna en telefon och ringa henne med hästen sen och komma och hälsa på!
Men jag vet dock inte hur mkt betalt hon ville ha... I en tidigare annons stod det "hjälp med hyran och delad skoning" och det låter ganska mkt för 2 dagar i veckan...

Men här är lite bilder på pollen, lånade från annonsen på Bukefalos.com!



Jag hoppas på att få börja rida snart.... Jag MÅSTE! De kommer döda mig på ridskolan om jag går dit igen och bara luktar på hästarna! hahahaha!

Nä nu ska jag leka med Tindra lite! Med hästarna! haha!


Puss!

Kommentarer
Postat av: Kim

Tack för idag! :)

2009-09-16 @ 18:11:32
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0