April 27, 2010

I bensinmackens bevakningskamera ser man en bil rulla in på parkeringen. En kvinna och hennes lilla dotter kliver ur bilen för att gå in på macken och handla. Precis framför entrén möter de en äldre herre med en raggig, stor, gammal hund. Hunden nosar försiktigt på den lilla flickans hand och viftar glatt på svansen innan de går vidare åt varsit håll. Kvinnan och flickan kliver in på macken och när de betalat det som de ska ha och ska gå ut hör de hundskall, minst två hundar som slåss och män som skriker. De ser ut genom fönstret och får syn på den äldre mannen de just hade mött. Blodig och panikslagen ligger han på marken mellan bensinpumparna, han försöker att backa därifrån men hans högra hand är söndertrasad. Kvinnan får panik och tar sin dotter i famnen. De går in i personalrummet där de ringer efter polis och kvinnan lämnar dottern där med en kvinna från personalen. När hon går ut genom entrén ser hon den gamla raggiga handen. Han är förändrad. Hans kropp var svullen, som om musklerna hade växt på enbart några få sekunder, hans päls hade lossnat här och var, hans ögon var uppspärrade och fyllda med hat, tänderna var blottade och fragda rann från hundens mun. Men ändå kände hon igen hunden. Den muterade hunden sprang i snabb fart fram längs landsvägen i kvällsskymningen.

Kvinnan sprang tillsammans med några män, varav en av dem allvarligt skadad efter att ha blivit biten av hunden, efter monstet längs landsvägen. När de kommit en bit på vägen såg de en man och hand hund ligga döda i diket. Båda söndertrasade. Ytterligare en man med en Jeep kom åkande och plockade upp de sökande. De åkte längs vägen och de såg spår efter monstret längs vägkanterna och på ängarna runtom. En häst, ytterligare en hund, en katt och en hare hade de hittat, söndertrasade, blodiga och lidande. Tillslut fick de syn på monsterhunden. Han stod med skallen intryckt i inälvorna på en ko och de stora framtassarna placerade på kons kropp. Ena mannen i sällskapet plockade sakta fram en bössa och började ladda den. De var chockade allihopa över vad de såg. Hunden hade växt ännu mer sedan händelsen på macken. När han stängde bössan klickade den till och monstrets stora blodiga huvud for upp och dess onda blick riktades mot dem. Den vände sin kropp mot dem och tog ett steg. BANG!! Bössan avfyrades och skottet träffade monstret i bogen. Det vacklade till men kom snabbt på fötter igen, tog ett steg till och morrade dovt. Ett steg, ett steg till, ett till. BANG!! Den här gången träffade skottet i skallen på monstret och det föll till marken. Strax hörde de sirener och såg blåljus i backspeglarna. Polis och ambuland kom till platsen skjutsade kvinnan och en av männen tillbaka till macken. Hon tog dottern i sin famn, höll henne hårt och grät. Tänk att sekunderna innan allt hade hänt, hade hunden som de just sett förvandlats till ett monster, slickat på hennes älskade dotters vackra hand...

Ja det var min dröm jag hade natten till igår! Med viss reservation för slutet som jag hittade på själv. När hunden vände sig mot människorna tänkte jag "Vakna nu, det här vill jag inte drömma!!" och så vaknade jag! Så det sista hittade jag på själv. Men tanken, att min dotter blivit slickad på handen av "monstret sekunderna innan hade jag... Fy... Jag vet inte varför kvinnan (Jag??) lämnade ungen och åkte med!! Det skulle inte jag ha gjort!! Läskigt ju! hehe!
Men ibland undrar jag, om man tänker på att drömmar är tankar och känslor m.m. som hjärnan prosesserar, så hur i hela he***te är jag funtad när jag drömmer sånna här drömmar!? haha! Jag menar, jag har inte sett någom film eller nåt med någon liknande handling i så det kan ju inte vara det! Och jag är absolut inte rädd för hundar eller nåt sånt! Ja ja... Det var en cool handling i den iaf! haha! kanske en blivande film? ;)

Idag tog Tindra av sitt gips! Det längsta hon har gått utan gipset är väl samanlagt kanske 4-5 m... Hon går på tå fortfarande och säger att det gör ont i foten, så det är väl hälsenan antar jag... Men hennes "ben" fick vi ta med hem! ^^

Jag har huvudvärk för 4:e dagen i rad och ingen matlust... Nu ska vi vila tydligen! ^^

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0