En läxa lärd!

Igår åkte jag och Tindra till Täby C för att gå i lite affärer och kolla! Vi mötte upp med Patrik som jobbar i Täby och jag ska ALDRIG mer åka tåg med barnvagn!!! Först åt vi lite "mat" på McDonalds och när batterierna var laddade gick vi runt och kollade! Fastnade i leksaksaffären i typ en timma... ;)
Jag: "Är vi klara nu?"
Tindra: "NEJ! Lite till..."
Sötnosan! Sen vart jag akut kissnödig och de har bara 2 toaletter på hela TC och en av dem var mystiskt försvunnen.... Så jag var tvungen att springa genom hela centrumet! Tur att man inte hade rännskita! ;) haha! Tindra tittade på fiskarna i det stora akvariumet under tiden, med Patrik såklart!
Sen var Patrik så snäll och köpte en försenad födelsedagspresent åt mig!!! :D

De här sötnosarna!! <3

Jag som varken gillar kilklack eller öppen tå! Men de var SÅÅÅ snygga så det gör inget! ;) hehe! De var såklart på rea annars hade han nog inte köpt några skor åt mig! hehe! Och det var tur att han köpte dom åt mig, för vet ni vad? Det gör ont att gå i pumps i 28 graders värme i flera timmar! Utan dessa hade jag gått barfota hem...
Jag har en blåsa UNDER foten från pumpsen.... En läxa lärd!

Sen när vi skulle hem så var bussen full så vi fick vänta på nästa, som oxå var full men de som satt vid barnvagnsplatsen fick flytta sig! hehe! ;P Och när Patrik klev av blev Tindra så ledsen så ledsen... Alla på bussen sa: Naaaww! När hon skrek efter pappa och ville med honom hem.... Alla utom jag, för till mig sa hon: Jag vill inte vara hos dig, det är jobbigt hos dig! Jag vill till pappa!! :(

Idag har vi städat lite, tvättat och sprungit i pyjamas hela dagen! Skönt med en slappar dag ibland! Vi tänkte gå ut men jag stack huvudet utanför altandörren och kunde knappt andas, så jag tänkte att vi skulle vänta tills det blev svalare. Det blev det inte... Värmderekord i lägenheten idag oxå! Hela 25 grader!!

Tindra var ut en stund men hittade glas i gräsmattan så hon fick komma in (Hon var barfota!), det var ändå dags för middag. Hon hjälpte till att laga maten idag! Hon är så duktig så. Hon tycker om att hjälpa till, utom när det kommer till städning! ;) Det blev wok idag. Smarrigt värre! Köpte Sukiaki förut som jag hade i. Mmmm!
Sen hade Tindra haft ut alla sina pärlor på golvet, så jag sa att det blir ingen efterrätt innan hon plockat upp dom! Först ställde hon alla på rad och sa att hon var klar, men jag bad henne plocka upp dem och lägga i burken. Då tog hon alla pärlor och lade i tältet istället! Efter ännu en förklaring om hur det gick till så fick hon äntligen pärlorna i burken och glass och bulle till efterrätt! ^^,

Nu ligger hon i sängen och kollar på film, snart dags att sova tror jag för hon sov inget på dagen idag. Jag ska nog lägga mig i sängen jag med och sakna Tobias... Det gör jag hela tiden, men på kvällarna är det värst. Han skulle se om han kunde komma hit nästa helg, jag hoppas det! Annars kommer det gå flera veckor innan vi kan ses... Jag hatar det här... Men jag älskar honom så jag ger inte upp! ♥ Någon dag ska vi, om inte bo ihop, så åtminstone bo närmre varandra!

Nej dags att natta lilleskrutt!!

 

Puss och bamsekram!


Kommentarer
Postat av: Kim

Då kan vi hoppas att den försvinner för mig med! :)

2010-08-15 @ 10:48:18
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

Vart åkte ni tåget då?



Ja det tycker jag med! :)

2010-08-15 @ 11:58:58
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Bosse

Skaffa körkort, så minskar avstånden... typ..

2010-08-15 @ 12:32:26
Postat av: Leia♥

sjukt snygga skor!

2010-08-19 @ 10:07:33
URL: http://novembervind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0