Prinsessan är sjuk...

Här om dagen så var vi ju i lekparken och Tindra slog i läppen. På kvällen sen sa hon att hon hade ont i tungan, så jag tänkte att hon råkat bita sig när hon slog i läppen. Men igår morse hade hon fortfarande ont och hade även sagt på dagis flera gånger att hon hade ont. Så på kvällen kollade jag efter på tungan och den var full av små små vita blåsor! När hon inte kunde sova för att hon hade så ont i munnen så ringde jag sjukvårdsupplysningen/vårdguiden för att fråga hur man kunde lindra, för nån medicin tror jag inte finns mot sånt om man är 3 år gammal... Alvedon och kallt vatten fick det bli och så sa hon även, sjuksköterskan, att det kunde vara så kallade höstblåsor! Vilket jag aldrig hört talas om. Vid halv 11 på kvällen somnade Tindra tillslut. Stackarn....
Jag satte mig och rita och glömde helt bort tiden så jag lade mig inte förrän vid ett tiden!! Men jag är nöjd med resultatet! ;)
Originalbilden! Och i färg! ;)
I natt kom Tindra in till mig strax innan 3... Hon försöke sova brevid mig i sängen men varken hon eller jag kunde sova, så hon gick tillbaka till sin säng och somnade om vid halv 5... Vaknade trött i morse och ringde till dagis för att fråga ang. blåsorna. De visste precis vad det var för något och det var tydligen smittsamt, så det var bäst att vi stannade hemma idag och då tyckte jag att hon kunde vara hemma i morgon oxå!

Idag är det bättre! Efter lunchen idag fick hon lite glass och efter det har hon inte sagt något om tungan. Jag kollade även på den och blåsorna var nästan borta. Det var bara i kinderna det fanns lite blåsor kvar men hon sa att de inte gjorde ont.
Jag vet ju själv hur ont det gör att ha EN blåsa på tungan så man kan ju tänka sig hur det är att ha så många...

I morgon kommer ju Micke, mediet, hit! Jag är lite orolig att det inte ska finnas något här! Jag har inte kännt något alls på en hel vecka.... Jag som annars får kalla kårar varje gång jag går på toaletten på natten eller bara ändå.
Och mamma ska på storseans med Terry Evans i oktober.... Sjukt avundsjuk! Det fanns bara en plats kvar. Han är ju typ min idol! *Morr* Inte visste jag att alla i Norrtälje var intresserade av sånt...

An awesome man!

Men jag får väl flirta lite med Micke för han hade tydligen gått på kurs hos Terry så jag får väl fråga om han kan lära mig lite! ;) hehe! Nu när jag faktiskt bestämt mig, efter 2,5 år, att öppna mig igen så kan man väl köra stenhårt på en gång!? Eller? ;) Jag har börjat med min medition igen och funderar på att fördjupa mig i healingen igen, vilket Micke egentligen håller på med! Två smällar i en! ;)

Idag ska det dammsugas och tvättas! Nu sover Tindra, eller ligger och vilar i alla fal, så jag passar på att ta det lite lugnt nu jag med.

Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Anonym

ett tipps är att lära dig mer om anatomi

2010-11-11 @ 21:52:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0