Aug. 24/25, 2010

♥ We wander among the clouds. Like rain, we return to the sky.♥

Jag har gått å blitt förkyld.... Det värker i halsen och upp i öronen och det känns som att jag har svalt två golfbollar. Igår kväll var det tennisbollar så en bättring i alla fall! Lite snorig är jag med men är ganska så trött oxå så det kan bero på det med. Ska ta mig en Baffucin snart, krypa ner under täcket och kolla på TV en stund innan jag förbereder mig för att gå ut i kyla, regn och rusk för ett möte på AMS....

Igår kväll mediterade jag en stund innan läggdags för att skingra tankar och kunna sova avslappnat. Det gick så bra att jag höll på att ramla omkull när jag mediterade, för jag blev så avslappnad! Kanske ska börja meditera liggandes? haha!

(Inlägget skrev jag igår men glömde publicera! ^^ )

Gick över till Linda för att se hur det såg ut i stallet nu! Var så fint så, blått har det blivit! Hälsade på Bosse (Och de andra hästarna såklart!) oxå som tror att han är en hingst emellanåt! ;) Tindra skulle följa med men när vi kommit nästan ända fram hade de grävt bort vägen så vi kom inte över... Så Tindra fick vara hos pappa en stund!

I natt hade jag en hemsk dröm. Jag tänker inte skriva upp den här, men hemsk var den och visar hur man egentligen skulle reagera i en sån situation... Själviskt! Jag var tvungen att drömma klart slutet och styrde faktiskt lite själv i halvvaket tillstånd för att det kändes bättre då.

Ska snart gå å hämta henne, vill egentligen göra det nu men igår blev hon så ledsen när jag hämtade henne tidigare så jag får gott vänta tror jag tills hon lekt klart och klockan faktiskt är 14.00 då hon SKA gå hem! Funderar på vad vi ska göra idag.... Finns ju inget att göra här...
Kanske hälsa på kusinerna eller farmor? Men jag vet inte vad jag ska säga eller göra...
Ja jag är nog lite självisk.

Nej om man skulle ta å göra nåt vettigt i en timma nu då?'

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Kim

Kan du beskriva mer om hur/varför anden i glaset är "farligt"? Det har man ju kört ett x antal gånger förr i tiden.. Och blivit rejält skrämd också!

2010-09-01 @ 13:27:26
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0