Hjärna på högvarv!

Jag har funderat lite nu på morgonen såhär, ja jag vaknar med en hjärna på högvarv jämt så jag är van, på pensionssparande och månadssparande. Hur går det till när man pensionssparar? Ska man välja PPM fonder eller vad det heter eller ska man spara själv? Vad är bäst? När ska man  börja spara? Känner mig lite stressad eftersom 1/3 av mitt liv snart har gått! haha! Sen månadssparande, ska man välja en fond eller räntekonto?
Ja jag måste ju såklart skaffa mig ett jobb oxå! Men det är ont på den fronten.... Eller ja, på pengafronten oxå! haha! Så hur ska man då göra när man inte kan plugga och få pengar eller hitta ett heltidsjobb som man faktiskt står ut med? Sjukskriva mig skulle jag säkert kunna göra, men jag är inte så dum! Starta eget? Det hade ju vart najs att jobba utomlands, men det går nog inte med Tindra. Typ Australien i ett år eller nåt kul!

En sak är iaf säker, jag vill flytta! I Norrtälje eller från Norrtälje spelar ingen roll! Jag vill bara inte bo kvar i den här lägenheten! Jag har nämligen RÅTTOR i väggarna och under golvet! Så fort jag städat fläckfritt här hemma ska jag ringa och be dom skicka någon. Kan ju inte ta hit folk när det är smutsigt! Dessutom är det kriminellt kallt även om det har varit varmare i år än förra året. Så idag blir det:

Ringa i jobbet.
Söka lite jobb.
Dra på musik och städa.
(Ringa RB om det blir rent hemma! haha!)
Ut och åka pulka.
Pulka hem till mamma.
Äta middag med familjen <3
Gå hem.
Mysa innan läggdags.
Kolla på mina serier... hehehehhe! <3

I just den ordningen! ;)

Igår tog vi fram granen i hopp lite julkänsla. Men nej, jag hittar den inte... Jag hoppas att den kommer på julaftons morgon hemma hos mamma sen. Tindra hjälpte till, hängde alla kulor på samma gren! ;) Sen skulle hon pilla och pilla... Passade även på att städa mitt databord som varit mer kaos än en organiserad o-ordning den senaste tiden! Hittade en CD som jag letat efter! Bra va? haha!

Nej nu ska jag ringa Göl och Coop forum.. Dema leverpestej på fredag, jag som ÄLSKAR leverpastej! Haha! Men hon sa att jag inte behövde smaka! Ska ha kock kläder på mig oxå. ;)

Puss och kram!
抱擁とキス

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0