My weeeeekeeeend!!

Fullt upp var det här! Har jobbat hela helgen.

Fredag:
Demade leverpastej på Coop forum. Sålde slut på skiten och fick gå hem tidigare! ;) Kallt även denna dag då jag fick stå vid kyldiskarna, vilket resulterade i ännu en förkylning!

Jag och Tindra knatade hem till Patrik där vi sov över eftersom jag är morgontrött och lat och inte orkade ta mig dit på lördag morgon när han skulle ha Tindra medan jag jobbade.

Lördag: Jobbade på H&M och det var riktigt kul! Jag och mamma "tävlade" i vem som kunde sälja flest klistermärken för Unicef. Ett klistermärke för 10 kr ger rent vatten till ett utsatt barn. Jag sålde fler än henne! hehe! Och tillsammans sålde vi för över 1000 kr den dagen! Good work!!

Hämtade Tindra hos Patrik och for i snöyran hem till mamma och Bosse. Bosse hade födelsedags middag och hans släkt kom förbi. Mycket trevligt! Vart chilliconcarne till middag! Sen sov jag och Tindra kvar där eftersom Bosse skulle ta Tindra på söndagen när jag och mamma jobbade! ;) Jag var hem och bytte om och glömde mobilen hemma.. Kändes mycket naket!! Jag sov på golvet!! Mycket hårt....

Söndag: Vaknade ganska pigg ändå och det var inte riktigt lika mycket fart på jobbet så tiden gick inte så fort. men det var kul ändå! Snöade som tusan när jag gick hem och det fanns typ bara en liten smal stig på trottoaren som man halkade runt på.... Fick middag hos mamma även idag (igår) och sen på kvällen gick vi hem.

Måndag: Katastrofdag!! Vaknade mycket tidigt (I onödan!) och insåg att det inte alls var idag jag skulle på intervjun... Hade ett tråkigt samtal... Skulle till Soc och lämna papper och bestämde oss för att ta bussen eftersom det är så in i helvete mycket snö ute = jag kommer åka buss överallt resten av vintern! I alla fall... Skulle kliva av bussen men den var full med fjortis ungar som inte har vett och etikett och de flyttade sig inte fastän jag sa "Ursäkta kan jag få komma förbi" och puttade undan dom.. Så busschauffören som hade 0 koll stängde dörrarna och började åka så jag fick skrika på honom för fulla muggar att stanna och släppa av mig. Under tiden skällde jag på barnen.... Av med vagnen och in på soc. Lämna in papper och skulle gå men dörren gick inte upp, fick öppna den andra dörren som går inåt, som tur var stod det en snäll människa där ute och höll upp dörren åt mig! (Ger mig lite hopp om mänskligheten iaf!)

Knatade iväg till Ö.B och köpte toapapper för det är inte så kul att torka sig med våtservetter.... Kom in på Coop och körde min "spion grej" för jobbet och plockade på varor som vi behövde köpa. Skulle betala.... "MEDGES EJ" what the fuck? Provar igen.. "FEL KOD" Vad i hela... Provar igen.... "FEL KOD" Nu bombsäker på att jag INTE slog fel kod, går till bankomaten "DIN BANK MEDGER INTE UTTAGET. INGET HAR DRAGITS FRÅN DITT KONTO" *Suckar* VARFÖR I HELA FRIDEN.......??? Provar igen i kassan, ber alla i kön om ursäkt och går halvt gråtande därifrån utan varor... Ringer pappa och ber honom kolla mitt konto. Jodå pengar finns det....

Går upp till Willy:s istället. Går inte att ta ut i bankomaten där heller. Träffar på Patrik och hans pappa, ber att få låna pengar av hans pappa men han kan inte heller ta ut, men de hade betalat med kort så de tyckte jag skulle prova. Så det gjorde jag.. "MEDGES EJ"... Jag börjar koka.... Som tur är har jag en 50-lapp i plånboken och köper smör och mjölk åtminstone så vi har frukost.... Tar bussen hem, rasande på Nordea. Tur att jag har min skrutta som gör mig glad!!
Kommer hem, kollar kylen *tom* kollar frysen *tom* blir knäckemacka och te/oboy till middag.... Men det var gott och Tindra var nöjd med det och vart t.o.m jätte glad för att hon fick knäckemacka! ;)
Tindra är mitt ljus i tillvaron och utan henne hade jag inte orkat! Även om hon är ganska duktig på att ta musten ur en ibland.. hehe!

Den här texten fick jag av en vän tillsammans med några kloka ord. Det hjälpte mig en hel del faktiskt! Jag ser mer positivt på livet nu! Det är iof bara en mycket liten del i en stor och omfattande text om Buddhismen o.s.v... Han var klok han den där Buddha! Kanske ska konvertera till Buddhismen? Nää... Men man kan följa lite av den!

Nu ska jag lägga min skruttis för i morgon ska vi upp tidigt på RIKTIGT och gå på intervju. Tindra fick följa med. Jag hoppas även på att få se Månförmörkelsen som skall ske i morgon, kl 08.40 tydligen. Då står vi på busstationen och jag hoppas HOPPAS att man ser! Den ska vara stor och röd då! Jag älskar universums mysterier och allt som händer med- och i det! Fantastiskt!

Nej, natta var det ja!! Oyasumi!

Puss och kram!
抱擁とキス

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0