Merry x-mas to ya all!

I tisdags var jag på arbetsintervju, eller det var inte så mycket intervju, mer att jag fick skriva kontrakt! ;) jag ska jobba extra på Tio100 som personlig assistent! På onsdag ska jag träffa min brukare. Sen hade jag och Tindra en mysdag på stan, var och skällde på Nordea (Fick 250 kr i ersättning för besväret!) och böt bank till Swedbank istället! Sen fyndade jag en kofta och en baströja på H&M! Koftans kostade 499 kr men var på rea, 150 kr! Och tröjan gick på 99 kr - 50 kr på rea! Sen handlade vi lite mat och sen hem. Hemma gjorde vi marsipan tomtar, eller Tindra gjorde marsipan "klumpar" ;) som vi doppade i smält choklad! Och mot kvällen slog vi in julklappar och åt middag. En bättre dag än i måndags iaf!
[Klickbar]
Igår var vi iväg med Madde till Stockholm! När vi kom ner på byn var det strömavbrott i hela byn!! Mötte Madde på stationen och åt lite lunch när strömmen kommit tillbaka. Sen tog vi bussen in till storstaden. Bör jade få lite panik när vi kom in och det var massa bilar överallt och kaos. Men det vart bättre när vi kom till T-centralen och det inte var så hemskt mycket folk. Madde köpte en sylta och sen gick vi runt i butiker. Var in på H&M på Drottninggatan och kollade in Divided avdelningen. Plockade på mig en heeeeeel hög med kläder att prova! hehe! Men eftersom pengarna inte räcker till allt man vill ha så fick det bli en icke svart kjol! Som jag har letat efter en kjol som inte är svart, brun, vit eller någon annan tråkig färg. Den var dessutom på rea den med! 100 kr. Och så vart det en lång bas t-shirt för 50 kr! Åt en dyr och smaklös middag i Hötorgshallen och Tindras halsduk som låg i vagnen försvann spårlöst! Vi letade överallt men hittade den ingenstans! Helt skumt... Kom hem ganska så sent och Tindra fick hoppa i säng på en gång. Hon fick en Bamse tidning på vägen hem och med den kom en sago-CD som hon fick lyssna på tills hon somnade! ;)
Idag ska vi packa med "alla" julklappar och tomtar och ta oss till mamma! Vi ska sova där i natt och äta jul-frukost i morgon. Jag måste även tydligen till stallet fast det är julafton så jag ska knata iväg dit efter frukosten och snabbt som fan mocka och göra i ordning allt och se om jag hinner rida innan mormor och gänget kommer. Sen blir det snabbt att byta om och göra sig fin och fira jul med familjen! På kvällen går vi till pappa och firar!
Nu ska jag snart klä på mig och fundera på vad jag ska göra idag. Madde ville gå ner på byn, men jag är fortfarande förkyld och det är kallt ute. Igår frös vi nästan ihjäl!! Vi får se vad som händer och fötter! Just nu är jag arg på Skype som legat nere sedan igår. jag måste ringa dagis och jobbet... Men får väl ringa från mobilen...

God jul på er alla läsare!! ♥

Puss och kram!
抱擁とキス

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0