Lång mysig dag!

Igår kom Pernilla med lilla Tilde på besök! Vi gick ner på byn och skulle kolla på en present till lilla Victor och lite andra grejer. Först var vi in på H&M och kollade, men Tindra fick ett "litet" raseriutbrott! Vi var hungriga allihopa så vi gick till Dejva och skulle äta! Tindra var fortfarande arg! Vi beställde mat och började äta medan Tindra satt på golvet och vägrade klä av sig ytterkläderna och tjurade. Inte förrän jag tog av henne alla kläder ändå och hon sa att hon hade gjort sig illa på fingret så vi gick och fick ett plåster på det så vart hon nöjd. Då fick hon lite glass och pizzakanter som hon älskar.

När vi var klara gick vi till Kappahl och hittade ett jätte fint set till Victor och Pernilla köpte ett par byxor i present till Tindra och jag köpte ett par trosor för 19.90! haha! Sen stängde dom så vi satte oss i bilen och stryde mot Grisslehamn!

Vi körde lite vilse men tillslut hittade vi hem till Kim och Sebbe och lilla Victor! Vi fick lite fika och pratade och Tindra kollade på fiskarna och "lekte med Disco" deras hund! haha! Det var jätte trevligt, men det vart lite sent. På vägen hem så stannade vi på Ica i Älmsta och köpte lite mat eftersom Tindra inte ätit ordentligt på hela dagen.

Hemma hos oss fick Pernilla och Tilde Tindras gamla overaller som hon hade när hon var bebis! Och Tindra fick hoppa i säng direkt när de hade åkt.

Det vart en lång dag, men det var mycket trevligt! idag har jag träningsvärk i armar och ben efter att ha burit runt på Tindra! Vi tog inte med vagnen eftersom den är lite stor och bökig och hon ville inte åka i Rasmus sulky som Pernilla hade med. Så jag fick bära henne när hon bråkade eller inte orkade gå i snön. Men det var mys att få "kramas" med henne! ;) Så det är värt träningsvärken! hehe!

Idag ska vi inte göra något speciellt. Gå och handla lite kanske och städa!
Jag känner mig faktiskt helt omotiverad till allt just nu... Även skolan... Känns så pissigt alltihopa just nu...
Men jag måste stå ut!

Puss å kram!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Jag får komma över så kan jag hjälpa dig att städa lägenheten från golv till tak för de är mkt roligare om man är fler och går dessutom fortare!

2010-02-14 @ 16:45:19
URL: http://jerseyko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0