long time ago...

Jag har inte skrivit på ett tag, jag vet... Men jag har inte så mkt att skriva om just nu... Det är mest bara skolan och Tindra!
Fick VG på naturkunskapsprovet och matteprovet igår gick väl sådär...

Igår var Tindra dålig i magen. Först när jag hämtade henne på dagis bajsade hon, när jag klätt på henne allt... Så vi fick ta av allt och byta! Sen bajjade hon igen när vi kommit ut, så vi fick byta hos mamma. Där bajjade hon även 2-3 ggr till... När vi kom hem somnade hon nästan på en gång, jag somnade strax innan 12 tror jag.

Kl halv 2 vaknade hon igen och ropade på mig. Då hade hon tappat nappen sa hon, men när jag kom in hade hon den i munnen. Jag gick och lade mig igen, men 5 min senare ropde hon igen. Hon ville ha den vita katten (Gosedjur) och vart helt hysterisk när jag inte hittade den och sa att vi fick leta på morgonen. Böt blöja oxå för hon ville ha salva och hade ont i rumpan. Sen ville hon ringa pappa mitt i natten oxå!

Det tog väl 1,5 - 2 timmar innan vi båda somnade om. Sen vaknade hon en gång till och var ledsen, men då låg jag kvar och hon somnade om efter 5 min, jag somnade om efter en halvtimma kanske. Sen vaknade hon oförskämt pigg kl halv 8 i morse!

Vi blev hemma idag eftersom jag inte vill chansa och låta henne gå tilll dagis ifall hon blir dålig i magen igen. Hon hade så ont och det är nog inte så kul att inte vara hemma då! Plus att vi inte har sovit så mycket i natt! Mailade min lärare och hoppas att han säger vad som ska läsas o.s.v så jag inte kommer efter!

Nu ska vi tydligen mysa! ♥

Puss å kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0