Love you!

Jag tar tillbaka det jag sa tidigare om Tindras utbrott... ;)

Jag saknar Tobias... Massor... Beroende på när han fick pengar så skulle han kanske komma hit i veckan! Men det beror ju som sagt på när han får pengarna... Är det på torsdag så är det ju ingen idé.... Jag vill ju åka till honom i helgen.. Så skönt att få komma bort från allt...

Jag tycker om att vara med honom. Vi behöver inte prata jämt, vi måste inte göra saker jämt, vi kan bara vara och jag är lika lycklig för det! Att få vara i samma rum.. Nej, samma stad! Gör mig otroligt lycklig! En blick kan säga så mycket, en rörelse.... Varje gång han tar min hand eller när vi pussas, det finns inte ord nog att beskriva!

Are there any limits to the emotions called 'love'?
Loving someone so much... Just so much...
Never again will I experience
this kind of love!

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag har aldrig käns mig så trygg hos någon som jag gör med Tobias. Trots det kan jag inte fullt "öppna mig" för honom än... Inte muntligt iaf! haha! Jag skriver sms om det är något jag vill "diskutera" för jag har lite svårt för det där med att prata om känslor.... Speciellt med den jag älskar! Men det ska jag bli bättre på, det lovar jag!

Jag kom just på vad jag ska göra! :)
Sen ska jag sova för jag är sjukt trött! Måste bara 'god natt smsa' med Tobias först! ;)

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Kim

äh, kul med detaljer till köket ju. :p

2010-03-01 @ 10:51:44
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0