Melodifestival?

Igår gick vi hem till mamma och kollade på melodifestivalen! Först åt vi god middag (Som alltid!) och efter melodifestivalen (som toksög!!) så sov vi över! Mys mys!
Idag efter frukost ville Tindra sova i vagnen så hon och jag promenerade till Rusta medan mamma och Bosse tog bilen! Hittade inget på Rusta, men på Jysk hittade jag påslakan till både mig och Tindra! Och på Ö.B hittade jag billiga grytlapar och grytvantar, så jag köpt en av varje (En lapp och en vante!). Börjar man bli gammal när man gillar att köpa sånt? haha!

Nu är jag jätte hungrig, men vi kan inte börja med middagen än... Det blir lax och potatis idag tror jag! Ska nog ta mer Alvedon och Ipren snart... Jag hatar att ta piller.. Får kväljningar varje gång, oavsett hur stora eller små de är... Men jag vill ju bli av med det här nu... Är less på att ha ont och framför allt, att inte kunna sova ordentligt! Jag är konstant trött och jag som alltid haft svårt att sova kan somna var som helt när som helst nu för tiden!
Igår somnade jag bara några sekunder i soffan innan vi skulle lägga oss, mamma skrämde livet ur mig genom att banka på mig och sa åt mig att gå och fixa Tindras säng! haha!

Nu har Tindra stängt in sig i sitt rum och leker! Undrar vad hon gör!? :P
Sötnosen... Min lilla prinsessa.... Hennes utbrott har blivit lite bättre, eller så har jag bara kommit på hur man ska hantera dom! jag tror hon behöver sova på dagarna oxå oxh när hon inte gör det på dagis så blir hon jätte jätte trött och förbaskat grinig! Jag vet inte hur jag ska få henne att sova på dagis... Vill hon inte så vill hon ju inte...

Saknar Tobias gör jag oxå.... Och jag vill möblera om här hemma men vet inte hur.. Kan ju bara ha på två sätt.... Typ... Jobbigt värre.... Ska leka lite på papper först innan jag bestämmer mig tror jag!

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Kim

Jag tycker också att det är kul att köpa sådana saker. ;)

2010-03-01 @ 09:36:34
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0