Mumiefierad!

Idag fick jag svar på ett mail från CSN! Jag får beviljat studiestöd! WOHO! Det var på tiden! Frågan är bara när jag får pengarna!? Hade ju vart skönt om jag kunde få dem ganska snart så jag slipper skjuta på räkningarna så länge! Eller alls!
I morgon får man väl barnbidraget va? Eller kommer det på måndag? Ska spara så mkt som möjligt tills jag vet hur det blir med CSN!

Idag är vi hemma oxå... Jag är grymt förkyld och Tindra är nog lite less på dagis så hon fick vara hemma hon med! Jag ska kurera mig hela helgen! Massa C-vitamin och sömn! I natt fick jag sova i alla fall! Somnade redan vid 22 tiden igår och när klockan ringde i morse bestämde jag mig för att stanna hemma eftersom jag kände mig som en förtorkad mumie som inte fått lufthål för näsan (Brukar de ha det? haha!) och jag tror jag behövde sova lite till efter att bara ha sovit 2 timmar igår! Men jag känner mig fortfarande förtorkad och när jag snöt mig i morse så kom det MASSOR med GUUULT snoooor! hahaha!

Vi har precis ätit frukost och jag ska sätta mig och kolla lite i matteboken snart! Tindra kanske kan hjälpa mig! ;) hehe! Just ja... jag skulle ju få hjälp med mitt projekt idag... Ja ja jag får försöka själv eller kanske ringa och fråga? Nej det vågar jag inte! haha! Mamma eller Bosse kanske fattar? ;)

Nej man kanske skulle sätta sig under filten och kolla på barnprogram? Ska bara kolla SMHI först och hoppas på vår.. Jag tror jag är beroende... Måste gå på SMHI rehab! Men vem är inte less på den här istiden nu?

Kram kram!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Barnbidraget kommer i morgon :)

2010-02-18 @ 11:21:20
Postat av: Ida

Infaller den 20 på helgen får man på fredagen. Man får aldrig efter den 20 står det på hemsidan iaf ;)

2010-02-18 @ 12:11:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0