Ice age!

Är nu hemkommen från Tobias.... Jag saknar honom redan...♥
Kollade på Melodifestivalen igår som var helt OK den här gången och fick även träffa Tobias kusin! I Just Love Him! Underbar människa! Så härlig! Vi bjöd på bananasplit och vin! Riktig mysdag!

I natt låg jag och tänkte på hur lycklig Tobias gör mig. Jag kunde inte låta bli att pussa och krama på honom fast han ville sova! haha! Hur kan man lixom sluta? Han fick mig att sluta ändå tillslut! Typ.. ;) Lite får man ju pussa i smyg sen oxå! hehe!

Idag gick vi till svärfar och firade hans frugas ena unge som fyllde 20! GRATTIS!(inte för att han läser.. men ändå..) Vi åt smörgåstårta och princesstårta och lite bullar! Mycke trevligt! Men jag måste verkligen lära mig finska! haha!

Sen gick vi till svärmor en stund! Hälsade på vovvarna! De måste få ett nytt varsitt ben nästa gång jag kommer! Nu hade de bara en liten bit kvar och Pysen snodde den från Sune och så gick han och trykte upp den i ansiktet på Sune som om han sa "Titta vad jag har som inte du har!" haha! Elaka Pysen!


Pysen och Sune

Sen var det dags att åka hem... Kallt som fan och jag vill inte åka... Jag tycker att jag och Tindra kan flytta dit! ;) Synd bara att det blir lite trångt i en etta! haha! Nä han får flytta till mig istället! Eller så flyttar vi båda till Uppsala som vi båda vill!
Jag är inte speciellt motiverad att gå till skolan i morgon.. Jävla istid! JAG HATAR DET! Snö snö snö snö snö... kallt kallt kallt kallt kallt..... HATA HATA HATA!!! Jag vill ha SOOOL och VÄRME! Det gör mig lycklig och stark nog att gå upp på morgonen kl 06.00.....

Hopaps min studieförsäkran kommer i morgon! Då får jag pengarna senast nästa vecka förhoppningsvis!

Nej nu har ag tagit min superäckliga medicin (Smakar som jätte söt sötlakrits!) och ska smörja in bröstkorg och rygg med Voltaren! Hoppas det fungerar för det gör så in i helvete ont! jag är rädd att jag ska förstöra musklerna för gott om det inte bli bättre snart.... Ja ja...

Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Det ligger 14 km från Örbyhus när man åker mot nya E4an.



Riktigt najs, deras förra stall brann ner för 1½ år sen så de är supernybyggt.

2010-02-22 @ 21:55:27
URL: http://jerseyko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0