Såhär ligger det till...

Så, nu ska jag berätta lite mer om vad som hände igår.
Jag vaknade med extrem värk i revbenen som jag gör varje morgon (Eftersom man är så stel när man ligger stilla) och satte mig upp med möda! Då kände jag att jag fick en liten hjärtklappning som gick över ganska snabbt. Väckte Tindra och allt det där.. Och när vi skulle gå och jag lyfte i henne i vagnen fick jag igen hjärtklappning som höll i sig lite längre men som slutade.
Sen när jag var på väg till skolan hade jag igen, en lång. på matteprovet hade jag svag hjärtklappning lite då och då och på lunchen hade jag jätte mycket och funderade på att gå hem eller till akuten. Men så slutade det och höll upp i ett bra tag. Det var inte förrän provet var avklarat och jag började gå hemåt igen som det började och det vart mer och mer och oftare och oftare...

Så jag gick ner till mamma på H&M och frågade och hon sa som jag antog, att jag vet bäst själv! ;) Sprang och bokade tid på Kikidé för klippning och gick till banken och löste in min check eller vad det var jag fått från csn. Och på banken så slog det så jag vart kallsvettig!

Men jag satte mig och fick håret tvättat, det var inte så farligt då, men när hon började klippa så slog det konstant och ibland svartnade det för ögonen. Det tog en timma allt som allt med klippningen och när hon nästan var klar så slutade det slå så hårt... Hade jag dött då hade jag åtminstone dött med snyggt hår! ;) Så jag gick hem, ringde mamma, hämtade mobilen, skickade sms till Madde och gick till akuten.

Vart inlagd och fick ligga ute i korridoren först. Sen kom Madde och Robban. Fick ett rum och en grinig sjuksköterska och en doktor som var som en liten blyg skolpojke... Han bara stod där och gjorde inget! Han vart t.o.m generad när han skulle sätta EKG på mig! haha!
EKGet visade inte mycket, ett extra slag då och då men inte tillräckligt ofta för att det ska vara allvarligt. Den sura sköterskan och skolpojken försvann och lämnade oss ensama väldigt länge. Robban åkte och gjorde lite ärenden och Madde satt och läste om bantning för mig som försökte sova! haha! Men det gjorde inget, det var roligt! haha!
Sen kom en annan läkare in. Han var jätte bra och undersökte verkligen allt! Lyssnade på hjärta, lungor, njurar och kollade köldkörtlarna och halsen. Allt lät bra förutom då att hjärtat slog lite i otakt ibland.
Fick remiss för tränings-EKG eler vad det hette, där man får sitta och cykla med EKG och så kollar de hur hjärtat slår då och så tog dom 4 rör med blod från min stackars arm! Det var den sura sköterskan som helt plötsligt var jätte glad!
Mina teorier till det var:
* Hon fick ligga.
* Hon tycker om att sticka folk i armar och ben och gillar synen av blod!


Sen var det klart och jag fick gå hem. Hämtade Tindra hos mamma och vi gick till Pizzeria Esplanaden och åt. Tindra somnade på vägen hem och vi sällskapade med Madde.

Hjärtat slår fortfarande lite hårdare och i otakt lite då och då, men inte som igår. Nu har jag funderat och det är nog garanterat stress, för det börjar varje gång jag tänker ungefär: "Just ja, jag måste ju lämna in det där och jag måste gå dit och göra det och jag måste..." och så slutar det när jag tar ett djupt andetag och splappnar av i hela kroppen och tömmer tankarna....

Men men.. Ska snart ta mig en Ipren och två alvedon! Tog två alvedon i natt för jag vaknade och hade ont... Så jag måste vänta ett tag innan jag tar nästa dos.

Ikväll ska vi till mamma och kolla på melodifestivalen! Det var ju tänkt att vi skulle till Havspiren och kolla på HEAT, men eftersom jag har så ont fortfarande och hjärtat inte riktigt vill lugna sig (Jag tror det saknar Tobias hjärta! ^^) så får vi se hur det blir. Nu har det vart lugnt ett tag men man vet ju aldrig, jag har dessutom bara suttit ned.

Kollar på ett naturprogram på svt1 och hur farsinerande är det inte? Helt otroligt! Och Tindra springer helnäck och är som en isbit men vill inte ha kläder på sig!

Nu ska jag kolla mer på TV!

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0