Den ultimata religionen!

God damn I hate snow!

Så nu var det sagt än en gång! Jag orkar inte med mer snööööö!! SNÖÖÖÖ!! DÖ SNÖ!! I HATE YOU SNÖÖÖ!!!

Sådär ja...

Har väl inte haft tid att skriva eller göra något roligt att skriva om! *Ber om ursäkt* Bråkar vidare med CSN och pluggar på i skolan!

I morgon åker jag till Uppsala! ♥ Först hälsar jag på söta Ida och lilla söta Lucas innan jag åker vidare till Österby! Skulle ju vilja åka förbi Pernilla med familj och titta på lilla Tilde oxå! Men jag är ju inte helt frisk än (Vet inte om det smittar efter 8 veckor?) och Tindra vart ju förkyld för några dagar sedan och jag kanske bär med mig bacillerna... Men hon (Tindra) är bättre nu! Ska höra vad Pernilla säger, isåfall kanske vi/jag kan ta en sväng förbi där på lördag! ^^ Och om dom har tid då såklart!

Tobias ska få hjälpa mig med skolarbetet i helgen! hehe! Jag har ju prov, i naturkunskap - energi, på tisdag och prov i matte på torsdag....Och så måste vi kolla på MINST två filmer! För det är mitt svenska-arbete! hehe!

Det om energi är ju inte lika kul som planeterna! Men ganska intressant om man skulle börja diskutera det! Läsa om det är inte lika kul! haha!
Och jag bråkar vidare med bråken på stödlektionerna! Jag som aldrig trodde jag skulle komma iväg på onsdagarna.. Men jag har vart duktig och gått varje onsdag! Liiiite sen igår, men det berodde på snön och de inkompitenta idioterna som (inte!) plogar i den här byn!

Ikväll ska vi äta hos mamma! Glömde ju det förra veckan.. *skäms* Men nu går jag med Tintin direkt efter dagis så KAN vi inte glömma! haha! Hoppas bara att det är någon hemma! Kanske ska ta termosarna (heter det så? haha!) på ifall vi måste leka i snön sålänge!

*Byta samtalsämne*

Jag funderar på.. Om man nu MÅSTE ha en religion, så skulle jag utan att tveka välja Buddhismen! Läste om det lite mer ingående idag och det är ju faktiskt liknande det jag "tror på" idag! Men jag skulle nog välja den lite mer moderna Buddihsmen isåfall! haha! Man kanske kan ta lite av varje? Varför inte?

Jag ska skapa den ultimata religionen!!!! Meeeen... Det får jag nog göra när skolan är slut! haha! Har inte tid nu! ;)

*Byta igen*

Förresten så sa Lasse, min mattelärare, att man kanske måste läsa matte B för att läsa vidare till socionom... Jag kände bara hur min framtid seglade iväg.... Men han var inte säker så jag hoppas, hoppas, HOPPAS att man inte ska behöva det! Visserligen är matte B i princip "bara" repetition på A-kursen säger dom! Men det är ju knappt att jag klarar A-kursen ju! Jag sliter som ett djur för att fixa det!

Vi får iaf välja nivå på provet! Antingen G, VG eller MVG! Jag ska ju såklart välja G, men om jag hinner så kanske man kan räkna några VG uppgifter! Man får ju inte minus om man gör fel!
Dumt för mig att chansa och göra VG.. Iaf första provet och när det är BRÅÅÅÅÅK med! haha!

Nej nu ska jag snart gå å hämta lilleskrutt! ♥ och hoppas att hon sovit idag så hon inte blir en hysterisk unge igen! ;) Min fot sover så jag kommer ramla när jag reser mig upp..... Ifall ni ville veta!?

Puss å kram!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Så länge ni inte har feber eller kräks är ni välkomna hem till oss :)

2010-02-04 @ 18:35:55
URL: http://jerseyko.blogg.se/
Postat av: sandra

HAHAHA! ;) det var den bästa kommentaren tror jag , som ett barn har sagt :P haha! söötaa! Hoppas allt är bra med er annars! kram på er båda!

2010-02-04 @ 18:38:46
URL: http://sandrakey.blogg.se/
Postat av: cicci från jälla

det stämmer som din lärare sa : Ny behörighet fr o m hösten 2010: Områdesbehörighet 5: Grundläggande behörighet samt Matematik B, Samhällskunskap A



Jag funderar oxå på att bli socionom :-)

2010-02-05 @ 06:48:40
Postat av: mor

din morbror säger att det räcker med svenska B ju!!

2010-02-05 @ 07:39:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0