De bästa som finns!

TACK! Underbara Ida för de fina orden på din blogg!
Men som sagt så är det jag som är avundsjuk på dig som är så stark! Du är bäst!

Igår så kom Linda förbi och vi åt lite sallad ihop. Det var mycket trevligt! När hon var tvungen att åka sen så gjorde jag mig "fin" för att gå på fest hos Love och Gabriella!

Det var mycket trevligt och jag hade jätte kul hela kvällen! Sprang till Statoil för fyllekäk mitt i natten! De har ju världens godaste toast och det enda som är öppet!!

Kanske inte världens trevligaste eller varmaste promenad! Men jag gick så fort jag kunde och försökte att inte halka och slå ihjäl mig! Glömde bort att jag inte hade kängorna på mig...

Kom iaf hem tillslut, hel och ren! Tack och lov! Kollade så att katterna hade det bra och sen gick jag och lade mig (Läs: Tokstörtade i säng och somna som en gris!)...

Drömde en massa sjuka drömmar.... Jag tror seriöst att jag tittar för mycket på Naruto.... Eller.. Inte! haha!
Jag drömde b.la att jag jobbade på en cirkus på ett rymdskepp! haha! Och en dröm handlade om att jag och några andra skulle tämja vilda hästar i dalarna! Och en annan var såklart ninja baserad! haha!

Sjukt...

Vaknade först vid 9 efter bara 4 timmars sömn.... Hämtade cola, drack ett glas och somnade om!
Nån timma senare ringer telefonen och väcker mig! Det är mamma. Hon frågar vad jag gör och jag var seriöst tvungen att tänka efter! haha! "Eeeh... Jag sover!"
Kanske brände för många hjärnceller igår! haha!

Men hon och Bosse kom iaf över en stund senare och hade handlat massor med mat, toapapper, blöjor m.m! Mitt kylskåp har aldrig vart såhär fullt! Är dom inte de mest underbara människorna på jorden?

Jag är evigt tacksam och sitter och finular på hur jag ska tacka dom....

T.o.m jag vet att hur mycket man än vill klara sig själv så måste man ta emot hjälp ibland! Även om jag får dåligt samvete för allt dom gör för mig... För jag kan inte göra något tillbaka! Än...

Men jag försöker och börjar med att visa hur mkt jag uppskattar att jag har dom och hur mycket jag älskar dom!

Härmed nominerar jag: Mamma och Bosse
Till: VÄRLDEN BÄSTASTE, UNDERBARASTE och SNÄLLASTE MAMMA och BOSSE!!

Jag och Tindra älskar er massor!! TACK! ♥ ☺<--- En väldigt liten smiley!
Idag har jag inte fått mycket malt... Funderat, förtryckt, kollat på Naruto, funderat lite till, saknat en smula, pratat med Tindra i telefon, tittat på mer Naruto, ritat, Naruto....


Kissing Love!

Jo jag åt någon gång oxå!

Nu så börjar jag bli sjukt trött så jag ska nog sova nu!

Puss och kram!


Kommentarer
Postat av: Kim

Alltid bra att få hem mat, bättre det än att få pengar som man gör av med på sånt man inte borde. :) Sebbes mamma har handlat en del åt oss på senaste för att vi ska kunna gå runt.

2010-01-25 @ 12:21:46
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0