Det suger fortfarande att vara jag!

Full volym (Eller så högt det går med mina gamla go'a grabbar från 90-talet!) på högtalarna, cola (Ville ha doodleys, men det får bli till kvällen isåfall..) och pissed off mode!

Sitter och planerar en hemsk hemsk hämnd....  *I will kill you* Nej då, jag är inte sån! ^^
Men jag är arg! Riktigt arg!!!

Vaknade på väldigt gott hummör, utvilad och fick kramas med Tindra! En bra morgon helt enkelt! Laddade inför provet jag hade senare på dagen men var sjuuuuuuuuuuuuuuukt nervös och hyperventilerade nästan på vägen till dagis!! Lämnar Tindra och tanten från soc ringde!

"Hej jag är en kärring från helvetet! Du får inga pengar och csn vill ha en komplitering på din ansökan sa dom när jag ringde och frågade! Sen när du skickat in den så kan du ju ringa alla du betalar räkningar till och be att få dem framskjutna till i fabruari, du kan ju betala dubbelt så för det är ju sååååå kul! Sen får du inga pengar härifrån heller för du klarar väl att köpa mat o.s.v på bara 2500 kr? Eller hur? När du gjort allt det här så kan du ju gå och hänga dig i ett träd eller något..."

Ja det var väl ungefär sådär hon sa... Enligt min tolkning alltså... (Ja vi pratar ju om tolkningar på svenskan nu så jag måste ju öva!).. Sen gick jag vidare till skolan och försökte att inte börja gråta där mitt på gatan...

Super duper att få dessa glada nyheter precis innan ett prov som jag knappt hunnit läsa på något inför! WOHO!

Sen gick ju provet åt hellskotta för det vart blankt när jag väl satt där... Men G kan jag väl hoppas på åtminstone.... Kanske... Har inga direkta förhoppningar.... men med min MVG uppgift och visat intresse så lär inte ett IG på ett prov dra ner mina betyg så att jag inte klarar kursen!

Funderade t.o.m på att sluta skolan för att jag inte orkade bråka med csn och soc, bli knarkare å bara gå på soc hela mitt liv.. Då får man tydligen mer pengar.... Men nej! Jag är bättre och envisare än så!

Så jag gick till expeditionen på skolan och frågade vem i helvete man ska prata med om man hade problem med Csn! (ja jag sa det kanske lite snällare.. ;) hehe!) och så förklarade jag situationen och det tog ett tag innan hon fattade (Tror hon fattade tillslut iaf!) vad mitt problem var och så ringde hon till csn!

Som sa att jag inte alls hade någon komplitering att skicka in! Och att jag skulle få besked om pengar innom 3-4 veckor från när ansökan kom in (Den 20:e) Woho! Hoppas de har brains nog att skynda sig på! Så jag kan betala räkningar i februari oxå!

Sen var det prov........ -___-

Sen fick jag massa sms, från mamma och Patrik. "Det löser sig" skrev dom.... Det är ju min replik! ;)
Mamma berättade även att jag får strax över 7000 i lön från H&M oxå!! Och det är sjukt mkt mer än jag räknat med! Jag hade gissat på 1-2000 kr...
Men jag antar att det är med semesterersättningen?
Jag hoppas och hoppas att jag ska slippa skjuta upp räkningarna iaf! Ska ringa kommunen om barnomsorgen eftersom jag inte har någon inkomst/låg inkomst och be dom ändra det för jag fattar inget på deras hemsida...

Nej nu ska jag ringa och tracka försäkringskassan oxå! ;)

Adois!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0