Jan. 14, 2010

Igår har jag vart duktig! Först vart vi lite sena till dagis, fast det gör ju inget. Men Tindra åt ju ingen middag igår för hon var så ledsen och hade ont så hon ville inte. Så det fick bli TVÅ mackor till frukost i morse! Därför tog det lite längre tid.

Sen gick jag hem och började på mitt arbete i en timma innan det var dags att gå till coachen för "avslut"... Kändes lite onödigt då vi bara snackade skit i en timma och jag fick läsa igenom ett papper där det stod vad vi gjort som skulle in till AMS (Hon sa att ingen läser ändå så varför skulle jag då komma dit och kontrollera?). jag hade hellre vart hemma och fixat med mitt arbete!

Men jag kom hem och fortsatte skriva och skriva! Det är sjukt kul med rymden och planeter tycker jag!
Nu har jag pulat och skrivit lite om vartannat (För att inte ledsna på skrivandet!) och det börjar arta sig! Det kommer bli 3 st A3 sidor om solsystemet!

En sida ser ut såhär:

Jag är faktiskt rätt nöjd! ;) Men det blev lite mer än jag trodde det skulle bli! Det här är bara första sidan och de minsta av planeterna! hehe! Sen ska det vara en fördjupning i något vi tycker är intressant, en diskussion om liv på andra planeter och något mer som jag inte minns just nu....

Idag så hade vi matte på morgonen och jag räknade faktiskt på riktigt bra! Men jag måste räkna hela helgen för det här kapittlet ska vara klart till nästa vecka. Då börjar vi ju med brååååk.
Sen fick vi en hemuppgift i svenska idag oxå! Läsa en novell och utvärdera den. "Det osynliga barnet" tror jag den hette... Om Mumintrollen.... Tror jag har läst och utvärderat den förr... Så det går nog bra!
Sen ska vi läsa en roman och utvärdera! Undrar om man får ta någon man redan läst!? haha! Eller håller på med.. fast jag läser ju en självbiografi nu... Hmmm....

Men just för tillfället så är jag så slut att jag knappt orkar titta på papperna! Så det blir att räkna lite matte på morgonen i morgon och sen på kvällen i morgon får jag göra klart naturkunskapsuppgiften och läsa novellen!

Jag hoppas att jag vänjer mig med de tidiga mornarna snart (yeah right!) så att det inte blir lika jobbigt! Eller att det blir vår! Det är roligare att vakna till solsken, värme och fågelkvitter! ♥

Ska snart gå å hämta Tindra, lite tidigare idag eftersom jag inte tänkt plugga nu... Så hinner vi mysa och busa lite innan middag och läggdags! :)

Ska bara ta igen mig lite och ladda inför kylan.... Huvudet värker oxå...

Puss å kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0