Jan. 5, 2010

Igår sken solen!
Så jag och Tindra gick ut för att åka pulka (Eller Pyulka, som Tindra säger!). Efter att jag dratt upp henne för hela backen i pyulkan så insåg jag att det inte kommer att funka att dra upp henne hela tiden för jag är gammal och orkar inte! haha! Jag skulle dö av hjärtsvikt eller nåt!

Så det fick bli halva backen bara och då kunde hon åka själv oxå! Första gången hon skulle åka själv så siktade jag till höger, för det fanns ett litet gupp till vänster som några barn hade byggt. Men tror ni inte pyulkfan böt håll och åkte till vänster ändå så Tindra FLÖÖÖG över guppet! Men hon satt kvar i pyulkan och verkade t.o.m tyckta att det var lite roligt!

Hon fick åka några gånger och en gång till drog jag upp henne heeeela vägen upp och där hittade jag, naturmänniska som man är ;) , rådjursspår som jag tvunget måste följa in i skogen. Vi hittade massa spår och stället där rådjuren ätit rönnbär.

Jag: Åååh! Titta Tindra, här har rådjuren ätit maaaat!
Tindra: *Tittar upp i himlen*
Jag: Titta Tindra! Kolla! Rådjuren har bajsat där!
Tindra: *Stirrar ut i tomma intet*
Jag: Titta! Titta! Så mycket fotspår....
Tindra: *Tittar på marken*
Jag: Ja ja vi går väl och åker pyulka då...
Tindra: Jåjuren äter där!
Jag: *Överlycklig*

Haha! Hon lyssnade ändå! Men hon var ju så trött oxå. Så när vi åkt ner en sista gång så gick vi och hämtade vagnen och gick till affären! Först gick vi in på MIO där jag hade hittat ett AS SNYGGT SOFFBORD som jag ville kolla på!

Men de hade det bara i svart och jag vill ha det i brunt... Och de hade det bara för 3000 kr och jag vill ha det gratis! ;) Eller iaf billigare än 3000 kr! haha!
Men det står iaf på min önskelista till min födelsedag! ♥ hihi!

Och när vi stod i kassan på Coop träffade vi även min kusin, Regina. Det var ett tag sedan vi sågs. Skulle vara lite kul om man kunde ses lite oftare.. Men men..

När vi kom hem började jag bli lite konstig i magen och mådde jätte illa. Så det vart bara middag till Tindra. Och efter maten vart jag så sjukt trött att jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Så Tindra var snäll och bäddade ner mig och läste saga för mig! hihi! Och strax innan Tindras läggdags så började jag må lite bättre. Så jag tog ett glas te och fixade Tindras välling. Sen mös vi i soffan tillsammans medan Tindra drack sin välling och jag mitt te.


Idag har vi lekt "laga mat" fast det enda jag får göra är att sitta på Tindras säng och äta och dricka det som serveras.. Jag får inte laga mat.. :( Då blir Tindra jätte arg! haha! "Mitt mat!".

Och alldeles nyss och även just nu bråkar vi om att Tindra vill ha tejp för att laga sin klase vindruvor (I plast) som hon bitit på så ena druvan vart platt. Men jag försöker förklara för henne att den inte går att laga och speciellt inte med tejp!
Och då BET hon mig i fingret! Jag vart såklart arg och förklarade att man INTE får bitas. Så hon sa förlåt och jag fick en puss och en kram.
Men så ville hon ha nappen för att hon vart ledsen och jag sa att nappen har man bara när man ska sova och hon ska inte sova nu! Då började hon storgråta istället och gick in på sitt rum och stängde dörren.

Hon gör så ibland för att jag sa åt henne att göra så en gång! haha! Och så är hon där inne och gråter tills jag ropar på henne och så torkar vi snor, pratar ut och sen är det bra!

Satan vad ont i fingret jag fick när hon bet mig!!!

Nej nu får vi väl bli sams igen.....

Puss å kram!


Edit: Jag tog nappen ifrån henne och vi är tillbaka på ruta 1... Hon är på rummet och gråter och jag sitter här med en napp... haha!

Kommentarer
Postat av: Kim

Dina bilder i inlägget visas inte :(

2010-01-05 @ 16:34:07
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

När man läser detta inlägg är det markeringar som visar 3 bilder som ej syns.

2010-01-05 @ 22:33:30
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0