Jan. 7, 2010

Nu är jag less på vintern! Sjukt less! Iaf på snön! Lite plusgrader skulle inte sitta fel!
Och mamma och Bosse är på väg till Arlanda nu för de ska åka till Thailand i två veckor! Jag är inte alls avundsjuk...

En lycklig jag i Thailand för massor med år sedan!


Och eftersom de skulle åka idag så fick vi ta vår middag igår istället. Så vi fick pallra oss ut i kylan. Det var så kallt att näsborrarna förs ihop när man andades och det var snäppet på att ögonlocken frös ihop när man blinkade! Det var 25- på dagen och 19- när jag gick till mamma på kvällen... Fy fasen....

Tappade telefonen på vägen oxå, så när jag kom fram till mamma så var det bara att gå tillbaka och leta efter den! Men den var bara strax utanför som tur var!

Vi åt tacos till middag! Det var gott!
En rolig sak som hände när vi hade ätit klart var, att Johanna var i köket och busade med Tindra som satt vid matbordet. Hon kikade fram bakom ett skåp och Tindra skrattade sitt fake garv! haha! Och helt plötsligt utbrister hon: "Jag äter!" och vart jätte allvarlig för att Johanna busade med henne! haha!
Vi skrattade allihopa!

Tindra var lite trött för att hon hade inte sovit något på dagen.
Hon är så söt när man ska natta henne. Hon vill ringa pappa/Patrik och säga god natt! hihi! Och så ska hon säga god natt till Fegit (Fredrik) oxå! Så vi ringer och så pratar hon med pappa och säger god natt! :) Gullunge! Jag tror att Patrik oxå tycker om det!

Jag ser faktiskt fram emot helgen trots att jag blir alldeles ensam... Att bara ligga under täcket och kolla på Naruto! Det är faktiskt det enda jag ska göra!

Nej.. Vintern är ingen favorit direkt..

Här är en underbar låt att lyssna på som kanske värmer upp i vintermörkret (Inte till mamma och Bosse för de åkte till Thailand! haha!)

 

Vacker låt.. Aaah...

Jag saknar Tobias nu oxå.. Typiskt... Hehe! Men snart har vi pengar igen, någon av oss! Förhoppningsvis... Det är ju faktiskt inte avståndet som är jobbigt (tycker jag!) utan det är att det kostar så pass mkt på den "lilla biten" man åker bara för att det är länsgräns o.s.v...! Först Norrt -Upps 80 kr och sedan Upps-Ö-by 80 kr! 160 kr enkel resa! bara för att Sthlms län/SL slutat att ta betalt på bussen! Annars hade man kunnat köpa en biljett direkt på bussen som hade kunnat räcka iaf från Åby till Ö-by för 80 kr! Då hade man sparat 40 kr åtminstone! Tror jag det blir.... Aja..

Dyrt är det iaf!

Nu ska jag tvinga Tindra att gosa! hehe!

Puss å kram!


Kommentarer
Postat av: Mia

Jag ska antagligen bli förflyttad på jobbet nästa vecka så jag kommer inte hinna med stallet. Stallet ligger ca 30 - 40 minuter ifrån mig & ca 15min från Länna där jag jobbade så det blir en bra bit att åka nu när jag ska bli förflyttad.

2010-01-07 @ 22:43:11
URL: http://miijaah.blogg.se/
Postat av: Mia

Ja, jag ska ju ändå flytta snart så då blir det antagligen fjordingarna igen :)

2010-01-08 @ 00:03:20
URL: http://miijaah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0