Hela dig?

3:e inlägget idag! hihi!
Ska hålla det kort! ;)


Jag är nu klar med mitt arbete och jag har skickat in det (Hoppas jag!?) till läraren! Ska bli kul å se resutltatet på papper sen! Och framför allt.. Vad jag har glömt... -_-

Sen har jag fått veta att jag har anlag för healing! Jag frågade på en site och förklarade den konstiga känslan jag får i bröstkorgen, armarna och till sist handen...

Eller vi gör såhär:

Jag har länge känt att jag har kunnat samla någon slags energi i händerna. Jag har märkt att vänsterhanden går det lättast i så jag har koncentrerat mig mest på den på senare tid.

Det som händer är att jag känner energin (Eller vad det nu är?) strömma från bröstkorgen (ungefär) och ut i armen, handflatan och till sist fingrarna. Det är svårt att förklara den strömmande känslan, men det sticks även lite i fingrarna och nedre delen av handflatan och det pulserar.

Jag har ingen aning vad det här kan vara bra för! Men jag känner att på något vis måsta jag använde det här... För när jag bara slutar och försöker dra tillbaka energin får jag oftast väldigt ont i handen och armen.


Vad är det och var är det bra för? Någon som har samma/liknande?

Det här var inlägget jag skrev in! och svaren var ju lite roliga! Men jag har fortfarande inte fått svar på HUR.... Hur gör man? Så jag ska googla lite sen eller kolla på bibblan om de har någon bok där man kan läsa! För det hade vart kul att utveckla det här!

Någon som vill vara försökskanin?

Puss å kram!


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag kan ställa upp och vara försökskanin ;)

2010-01-18 @ 22:37:28
URL: http://unelore.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0