Jan. 26, 2010

Jag vill verkligen flytta... Så fort jag pluggat klart packar jag väskorna och drar! BASKE MIG!

Idag har jag vart duktig i skolan och räknat massor med matte och t.o.m fått räkna på naturkunskapen! Pris på KwH som sveriges befolkning gör av med i snitt per år jämfört med vanliga glödlampor och lågenergilampor! jag säger ju bara en sak!
BYT TILL LÅGENERGI! Man sparar som fan!! och Plasma är billigare i drift än LCD! ;) hehe! Han vet allt han, Jens!
Hade ett roligt samtal efter lektionen med en kille från klassen om hur smart vår lärare är! haha! han sa att han som brukar vara smart i vanliga fall känner sig så dum när han är i samma rum som Jens (Läraren)! haha!
och jag sa till Tobias, tror jag, förut att jag hade verkligen inte velat vara hand fru! haha!

Jag tycker att det är jobbigt att vara med folk som är smartare än mig själv! haha! Fast alla är ju det... Så det är jobbigt jämt! ;)

Sen har jag och Tindra lagat mat ihop! Hon fick en matkniv att skära med och var jätte duktig på att hjälpa till! Hon älskar ju att hjälpa! Fått från mig kanske? ;) höhö! och efter maten vilade vi (jag! hehe!) på soffan innan vi brottades och busade ett tag!

Precis när jag skulle börja med nattningen så ringde det på dörren!!!
Det var nån jäkla försäljare som försökte lura på mig nån brandsläckare och skit för asmycket pengar i månaden! Först trodde han dessutom att jag var BARN och när han frågade vilka som bodde här och jag svarade "jag och lillan" så såg han ut som att han skulle tappa hakan i golvet!

VARFÖR MÅSTE JAG SE UT SOM EN 14 ÅRING?


Jag 17 år gammal! (Hehe!)


Jag för 3 veckor sedan! xD

Men iaf... När jag sa att jag pluggade och tyvärr inte hade råd (Jag var ta mig fan snäll och trevlig mot honom fast han kommer sent på kvällen och ringer på!!) så vart han typ sur och bara gick!
BITCH! Hade inte Tindra vart med hade jag sagt lite fula saker till honom! Nej det hade jag inte.. Men jag hade velat! ;) hehe!

I morgon ska jag gå till skolan fast jag inte behöver! Ska räkna lite extra matte! Det är bra för det är lite dåligt med diciplin på matten här hemma... 3-5 tal brukar det bli bara innan jag ledsnar eller fastnar.....
Så två lektioner extra i veckan är super!

Jag är sugen på något... Hmm.. Glass!? Nej... Hmm.... Frukt! Ja! Men det har jag ingen... Jo clementin, men de är Tindras... Ja ja...

Jag ska iaf hälla i mig lite Mollipect och bubbelvatten! Sen sova!

Buss å krääm!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Vi är så j*vla gamla räkna hur många år sen de var vi var på rådhuset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010-01-27 @ 11:51:16
URL: http://jerseyko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0