Jag skulle inte klivit ur sängen... -_-

Ännu en hemsk morgon....
Och i natt vaknade Tindra och var jätte ledsen! Hon hade mardrömmar så jag lade mig med henne ett tag.

Vaknade efter ett ha znoosat alldeles för länge... Varenda fiber i kroppen på mig sa: "Stanna i sängen, somna om, idag är ingen bra dag". Men jag är ju envis och vi hade matte idag som jag inte får missa så jag pallrade mig upp...
Tindra ville inte gå upp hon heller. Och när jag skulle klä på henne kläderna brakade helvetet loss!

Först ville hon inte ta av pyjamasen = jag fick ta av den medan hon sprattlade som en fisk.
Sen ville hon kissa, vilket hon fick. Men då ville hon inte kissa så jag sa att vi skulle sätta på blöjan. Då skulle hon helt plötsligt kissa igen. Sen inte kissa, kissa, inte kissa... Sen kissade hon på golvet så jag satte henne i duschen och hon var rasande!
Sen ville hon kissa igen, men när jag sa att hon fick ville hon inte igen. Då sa jag att jag skulle bära henne till soffan och ta på kläderna och då satte hon sig och kissade.

Sen när hon var klar där efter mycket om och men så var det dags för kläder. Men det ville hon inte heller. Men vi var sena så jag fick brotta på henne kläderna och hon gallskrek! Sen när jag klätt på henne skulle hon klä av sig igen för hon skulle minsann kissa igen!
Men den här gången var det dags för ytterkläderna, som jag fick brotta på henne även där...

Inte förrän hon satt i vagnen slutade hon gråta. Då var vi sena och när jag skulle öppna dörren till cyckelförrådet gick den inte upp... Fick springa ut till hissen och gå runt. Pulsade genom halvplogade vägar och det gick väl i en rätt så bra fart, tills vi kom fram till dagis. För där var det minsann inte plogat! Alla vägar utom den runt/till dagiset var plogade!
Så jag fick vända vagnen och dra den genom den höga snön. En tjej med hund gick förbi och tyckte synd om mig... Jag tyckte hon skulle vara tyst och hjälpa till istället...

Allt som allt tog det oss 30 min från ytterdörren till dagis... Vilket vanligtvis brukar ta 5-7 min.
De hade precis börjat plocka bort frukosten när vi kom, men Tindra fick en macka ändå. Jag var helt slut i benen och dyngsur av svett! Sa hej då till Tindra och gick till skolan.

Jag kom "bara" 30 min sent! Men.. Eftersom jag ligger före alla i matten så gör det ju inget! hehe! ;)

Sen när lektionen var slut ringde de från CSN och sa att jag baskemig visst har komplitering! Jag vart arg och sa att jag ringt tidigare och då hade de sagt två gånger att jag inte hade det! Hon tyckte det var jätte konstigt eftersom hon började med min ansökan igår. Sen hade även skolan slarvat och glömt skicka in nåt betyg så det saknades 15 ynka poäng!

VAD I HELA HELVETE KAN INGET FUNGERA I MITT LIV FÖR?

Jag skulle iaf få en NY ansökan som jag ska skicka in IGEN! Jag ska ta mig fan begära pengar för alla kuvert och frimärken jag spenderat på dom... Men jag skulle iaf få pengarna så fort kompliteringen kommit in! Så jag måste inte vänta 4 veckor till iaf!

Snart landar Tobias på busstationen! ♥ Åh vad jag har saknat honom! Sitter i princip och väntar på att det ska plinga på dörren snart! haha! Men han är inte inne förrän om 5 min och sen tar det ju ett tag att gå oxå... Skynda skynda! ^^

Nu ska jag titta på när Tindra leker kylskåp med mina nytvättade lakan i torkstället... haha!

Puss å kram! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0