We fight, we make up... I go to work....

Jaha! Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli 20.00 så jag kan koppla in den andra tv'n och kolla på Let's Dance! Kommer bli jobbigt att pula med tv'n varje fredag! haha!
Men förhoppningsvis är det värt det!

Tindra är hos sin pappa nu och jag har jobbat idag. Lite frussen är jag för det var kallt när jag gick hem och jag har fortfarande inte tinat!

Igår kväll skulle jag lägga Tindra tidigt (Eller ja.. 20.00) eftersom vi skulle upp och gå till dagis och jag skulle jobba. Men icke sa nicke! Hon ville minsan inte sova! Hon skulle ligga i soffan och kolla på Benny! och när vi bråkat i en halvtimma i sängen så tog jag upp henne, satte henne i soffan, stängde av tv'n och släckte alla lampor (Hon ville upp sa hon, då fick hon komma upp...) och började fylla på mitt badkar som jag planerat när hon (Skulle) sov... Och då gick hon fram till tv'n och satte på den. Då stängde jag av den på knappen i eldosan. Hyterisk unge försöker trycka och trycka på tv'n.... Tillslut ställer hon sig och bankar på glaset....

Jag sitter bara och tittar på henne och skrattar. Finns inte mkt mer man kan göra när hon är sådär. Sen satte hon sig ner framför mig och sa:

Ti: "Titta Bennu mamma"
Jag: "Nej, du ska sova nu! Du ska ju till dagis i morgon!"
Ti: "Till kompisarna?"
Jag: "Ja, och då måste du sova så du är pigg i morgon."
Ti: "Vart är solen?"
Jag: "Solen sover.."
Ti: "Moonen då?"
Jag: "Månen sover oxå.."
Ti: "Nallen då?"
Jag: "nallen sover oxå! Den väntar på dig i din säng."
Ti: "Aah.. Titta Bennu?"
Jag: "Nej sova! Tv'n är trasig!"
Ti: "Tv'n trasig.. aahh.."
Jag: "aah.."
Ti: "Laga tv'n mamma?"
Jag: "aah i morgon. nu ska du sova.."
Ti: "Moonen sover!"
Jag: "mmm.... Månen sover! Och det ska du med nu!"
Jag: "Du får titta Benny i morgon. Vi tar med den till pappa! Det blir väl bra?"
Ti: "aah. Titta Bennu morgon!"

Sen gick hon äntligen till sängs och vi ringde Patrik och sade god natt! Så jag fick ta mitt varma bad och sen krypa ner i min sköna säng för att....... Inte sova... Nej jag var gärna vaken till halv 2 och blev väckt igen kl 6 av katterna... Men lyckades somna om den här gången och sov till 8 då klockan ringde! Men jag var sjukt trött!

Sen pallrade vi på oss massa kläder för att gå ut med soporna och boka tid i tvättstugan... Onödigt att klä på sig så mkt när man bara ska gå 10 m.. Ännu en anledning att hata vintern!
Sen en timma senare så var vi på väg till dagis! Kom i tid för en gångs skull! Typ.. hehe!

Sen vandrade jag runt på byn ett tag innan det var dags att jobba!

Var in på Expert och kollade på en sån där MP3-spelare som kan spela upp videor. Kostar ca 2000 kr... Men jag vill ha en.... Sen när jag blir rik kanske! ;)

En av killarna som jobbar där, som är lite jobbig ibland och bara pratar om sånt jag inte vill prata om.. Mitt privatliv t.e.x.... Gjorde mig nästan arg!
Jag är fakiskt lite less på att folk säger "Skaffa en rik pojkvän istället" när jag säger att Tobias är sjukskriven och därför inte har så mkt pengar....
För mig är det inte pengar, inte utseende, utan KÄRLEK, ömhet, ärlighet och uppskattning som är viktigt i ett förhållande!

Och jag vill inte att någon annan ska betala för mig! Visst, OM jag hade haft en rik pojkvän så hade han väl fått köpa något då och då, eftersom han då hade haft råd! Men då lär man sig inte meningen med pengar, allt det speciella med att få saker försvinner och man blir bortskämd och egoistisk!
Sån är inte jag och vill inte bli!

MEN!! Däremot om vi hade bott ihop hade jag KRÄVT att han jobbade! Eller iaf på något (lagligt) sätt fått ihop pengar till hälften av alla räkningar! (Helst inte soc...)

Men så länge vi inte bor ihop får han göra vad fan han vill med sina pengar! Om han vill köpa saker som hjälper honom och gör honom lycklig, hellre än att åka till mig, så fine! Bara han blir frisk och glad av det så är jag glad!

Jag åker faktiskt hellre till honom än att vi är hos mig... Och jag lägger hellre ut pengar på att resa till honom än på att gå på krogen eller något annat tråkigt.... För det gör MIG lycklig!
Och det som gör honom lycklig gör mig lycklig och den som inte kan förstå det är puckad!
Visst är det dyrt att åka för mig hela tiden.. Men JAG känner att det är värt det! För det gör MIG lycklig!

Nej nu är det dags att langa upp den andra tv'n!

Puss å kram!


Ps: Det är FÖR ALLTID!

Kommentarer
Postat av: Kim

Jo men man blir ju fan galen av att bara vänta och vänta.. Ingenting händer ju!

2010-01-12 @ 10:56:06
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0