Cafekko 4 life!?

NYAPPY!!

Jag kom ju på att jag snart fyller år! Och vad jag önskar mig då är:
  • An Cafe - DVD (Alla som finns!) ;)
  • An Cafe - CD (Alla! Why not?) ;)
  • En wokpanna
  • En cykel (Med stänkskärm och pakethållare) eller:
  • En stänkskärm och en pakethållare! haha!
  • En barnsits till cykel
  • Barbie och de 12 dansande prinsessorna på DVD (Till Tinda!)
Sen är det säkert något med men det här är det viktigaste jag kommer på just nu! hehe.

Fick höra en sak som jag i sann Cafekko-anda inte riktigt vet hur jag ska reagera på... Nämligen att Miku som splittrade bandet "tillfälligt" p.g.a sin depression, nu enbart några månader senare, släppt en ny singel med ETT NYTT BAND!! WTF!?!?! Lc5 heter det nya bandet och är lite mer metal/rock inspirerat och han har mörkat sitt söta guldfärgade hår!! *Brings tears to my eyes* och han ler inte på en enda bild... Men jag antar att det är bra att han sysslarmed något istället för att deppa! Hoppas bara de kommer tillbaka som An Cafe!!

KOLLA BARA DET SMILET!!! (Är jag tönt eller vad? haha!)

Miku är ju söt, men Kanon... Gaaahhh.... Stackars Tobias... Han är ju såklart minst lika söt och jag älskar ju honom mer än mest! Men Kanon.... 'Tobias, du måste ju hålla med!!' Aaahhh... Så awesome!!

Han är busigt blyg, spelar bas (Näst sexigast efter gitarr! haha!) och har en mysig röst. Och inte nog med det så är han ju grymt snygg!! Ni ska få lite bilder som ni kan kika på... ;) Klickbara!

Och så får ni såklart en bild på både Miku och Kanon! ^^


Sitter å lyssnar igenom alla deras singlar nu! Vissa har jag inte hört förut men än så länge är det nog ingen låt gjort mig besviken! Summer Dive är favvolåten just nu! ;) Sök på tuben om ni är intresserade av att se PV'n (Videon) och höra låten!

Jag tror inte att det är en enda jävel som är intresserad av det jag just skrivit, men jag gör det för MIN skull!! SÅ DET SÅ! :p

Nu är det dags att glo lite PV's och sen sova... Migrän idag!
Och Tindra har fått ögoninflammation som går på dagis just nu så vi är bannade därifrån nu! (Åh det luktar godis!!) Så vi var hemma idag, blir hemma i morgon och på fredag ska vi på "plastsysters" student!! GRATTIS!! WOHO!!
Pappa sa ju förut att jag var den enda i släkten som inte tagit studenten.. True true, men jag är väl den enda som utbildar mig vidare (Jag ska!) och bli något vettigt! Inget ont om kockyrket... Men det är svårt att lyckas (Även om typ alla 3 dala-kusiner gjort det!) och dåliga arbetstider för lite pengar....
Hellre gör jag då något för ungdomarna som hjälper dem i framtiden. Känns mer givande än att laga "fin"mat åt snobbar!
Nog om det... I morgon kommer Tobias hit! ♥ Missed him ALOT! På lördag ska vi grilla och dricka vin och bara mysa rumporna av oss! haha!
Åh nu kom min andra favvo låt på; GAME... :p Den är lite porrig.... hehe! Och jag ska lära mig dansen!! ;)

Nu ropar Tindra att hon har ont!?!?!?!

Puss å kram!!

Kommentarer
Postat av: Kim

Jag trodde de var tjejer ;)

2010-06-09 @ 23:48:38
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Kim

Det hade inte jag fattat om inte du hade skrivit det :p

2010-06-10 @ 11:32:39
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0