Kräk...

Kl 02.30 i natt vaknade jag av att Tindra gallskrek, tänkte först ligga kvar men så hörde jag att hon hulkade.... Hon kräktes lite och inget  "blött" kräk. Och efter det kräktes hon 3-4 ggr till och då var det mest luft och galla som kom.. Stackarn...
Vid halv 7 tiden fick hon lägga sig i soffan och kräktes inte mer förrän jag gjorde "banan-pengar" till henne och hon proppade i sig och drack massor med vatten alldeles för fort. Men sedan dess har hon inte kräkits alls. Hon har ätit nån "banan-peng" då och då och nyss åt vi stuvade makaroner och inget kräk har kommit än.

Jag tror inte att det är magsjuka för då skulle hon ha kräkt mer tror jag. Hon bajsade i morse oxå och det var normalt, inte löst eller så. Nu var det så pytte lite kräk så det är nog bara något hon har ätit eller liknande. Men vi var hemma från dagis idag och jag ska ringa i morgon bitti och höra vad de tycker att jag ska göra om hon inte kräks mer idag.
Nu verkar hon vara lite trött för hon ligger i mitt knä och vill sova! hihi! Vi sov ju inte så bra i natt så jag förstår henne... Sen ska vi bada för hon luktar kräk och hade kräk i håret... Men jag vill vänta tills hon har smält maten i magen lite först.
Hon har verkligen blivit en mamma-gris de senaste dagarna/veckan. Fast jag får ändå inte bestämma!! Jag ska göra allt hon säger åt mig annars blir det hus i helvete! haha! Men mammagris är mysigt! ;) Hon som aldrig annars vill kramas och vara nära!

Nej nu ska jag försöka få nakenfisen att sova i soffan istället så hon inte fryser ihjäl!
Har ni förresten kollat ut genom fönstret idag? DET SNÖAR!! WOHO!!....... När i hela helvete ska det sluta snöa? När ska det bli +grader? Så sjukt less nu!!!

Puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0