Min helg

Igår var jag på dop som sagt och det var så fint så! De hade verkligen tur med vädret! Trevliga människor och glada miner. Victor var så söt så och jag tror det var Kims svärmor som hade bakat om jag inte minns fel och det fanns MASSOR och gott var det!! :)

Gudmor Mia, mamma Kim, lilla Victor och gudfar Henrik!


Sen när jag kom hem så rensade jag ogräs på altanen. Nu är det fint och ogräsfritt där, åtminstone en eller två veckor till! haha! Medan jag höll på med det så frågade Gabriella om jag ville följa med ner till parken och det gjorde jag så gärna så! Jag, Gabbi, Love och Loves syrra Alex gick ner och mötte några killar från Loves fotbollslag.


Gabbi, Love och Alex.

Satt i parken ett par timmar sen drog vi vidare till Trädgår'n och vid straxt efter 12 så tog jag och Gabbi taxi hem för vi var trötta! haha! Men det var en kul dag! Somnade som en stock när jag kom hem och drömde en jätte hemsk mardröm! Den andra jag haft på typ....... Så länge jag kan minnas! Jag ska berätta den senare!

 

Vaknade i morse, glad att det var sol ute. Segade lite innan jag satte på mig ridkläder och satte mig på min röda fara (cykeln) och for till Lohärad! Jag skulle alltså då till stallet!
Det tog en halvtimma att cykla dit! Och jobbigt var det för det var så varmt och motvind. Dessutom lite läskigt med bilarna som kör så nära p.g.a. den smala vägen.

 

Men jag kom fram tillslut och hämtade in lille Goldhunter (Eller lillen som jag kallar honom! haha!) som inte alls ville komma in och bli pysslad med. Band honom utanför stallet och han stog och bet på stocken och var jätte uttråkad, ville inte alls stå stilla. Efter att jag skällt på honom lite så stod han äntligen stilla och då gick knuten helt plötsligt upp på grimmskaftet så jag fick låna ett annat. Och när jag skulle plocka fram hovoljan hade han tok-ledsnat och slängde upp huvudet så att det knakade i stocken, han blev rädd, slet mer och tillslut gick stocken sönder... Så när jag oljat in hovarna med honom i handen (Grimmskaftet) och stillastående så var det dags för hans extra lunch i boxen! Jag passade på att slå tillbaka stocken och knyta fast grimmskaftets hake igen innan jag släppte ut världens lyckligaste häst! Han satte av i full galopp runt hagen! hihi!


Måttligt road häst? ;)



Längtar till hagen!


Lycklig häst!

Och sen var det dags att cykla hem igen.. Och nu hade bakdäcket pyst igen, som vanligt, så det var trögt som satan att ta sig hem. Men hem kom jag. Nu har jag duschat och ätit och ska strax klä på mig och gå för att hämta Tindra! Ha det bra!

 

Puss och kram!
Ps: Här är min nya vän! (Klicka)


Kommentarer
Postat av: Kim

Tror du ja är glad att svärmor erbjöds sig att baka? hehe. :p Massa gott och kanon väder.



Ingemar är en jobbkompis från busslink.

2010-05-17 @ 14:03:54
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: sanna

åh så snygg kim va rpå dopet dåoch härligt väder! :)

2010-05-18 @ 08:04:01
URL: http://sannaeh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0