Kallt yyte!

Igår gick det inte många knop. Det enda vettiga var väl att jag ringde soc och fick veta att jag hade fått pengar och inte behövde gå på något möte. Kunde hon inte ringt och sagt det då!?!? Ja jag betalade ju räkningarna oxå!
Norfar ringde och frågade vad Tindra ville ha i julklapp. Hon funderade ett tag, såg allvarlig ut och sa: Stortjejs kläder, för jag håller på att växa och bli stor nu! Min lilla lillstrumpa! <3

Men idag har det hänt desto mer! Tindra var på bussgaraget med dagis idag och fick åka buss-tvätt! Sen gick vi hem till mamma/mormor och åt en rejäl mellis! Gott! Sen var vi där ett tag och busade innan vi tog med oss pulkan hem. Svårt att dra pulka när de har sandat... Tungt.... Men Tindra hade en kul dag! KALLT!!

Jag har faktiskt köpt en julklapp till mig själv idag med! Och kommit på vad jag ska ge Tindra i julklapp. En käpphäst ska hon få. Det tror jag att hon skulle gilla. Av Norfar ska hon nog få en prinsess-utklädnings klänning! Hon älskar ju att klä ut sig på dagis. Av Mormor ska hon få en fin dockvagn! Hon kommer få en toppen jul tror jag! (^_^)

Jag möblerade om i Tindras rum idag med. Berättade det för henne när jag hämtade henne, att jag hade flyttat hennes säng. Så när vi kom hem till mamma så frågade hon: Vart är min säng? Den vita som ni byggt? Haha! Jag flyttade den från det ena hörnet till det andra, men hon trodde väl att jag flyttat den hem till mamma/mormor! hihi!

Just nu dricker jag nyponsoppa för att tina min frusna kropp. Ska snart ta ett bad oxå! Tindra somnade redan vid halv 8 idag! Och ingen sömn på dagen! Så det ska vi försöka hålla nu så gott det går.



Min älskade Prinsessa!! <3





Nej ett varmt bad var det ja!!! Gud, nu springer grannens ungar igen..... (-__-') Får de aldrig gå ut?!?

Puss och kram!
抱擁とキス

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0