Otur, går det i arv?

Igår var en riktig otursdag för Tindra! Vi skulle äta köttsoppa och jag sa åt henne att det var jätte varmt och att hon var tvungen att vara försiktig för om hon fick det över sig skulle vi behöva gå till doktorn. Men ungen har knäck i lurarna och satt inte still utan hoppade upp och ner och viftade med armarna och just som jag skrek åt henne att sitta still så satte hon armen på kanten av min tallrik och fick all den kokheta soppan över sina ben... jag slängde henne i duschen och spolade med kallt vatten, lindade in det värsta benet i en blöt handduk och klädde på oss för att än en gång göra ett besök på akuten. Två blåsor på vardera ben och salvkompresser på dessa fick hon och sen var det bra. Tack vare att jag fick in henne så snabbt i duschen så vart det inte farligare än så. [Klickbar bild för er som är intresserade!]
Det jag tyckte var hemskt var när doktorn i luckan frågade om jag var under behandling för min förkylning.... Inte nog med att Patrik sagt att jag ser ut som en trollmamma som fått ett slag på båda ögonen och sjuksyrran i torsdags natt frågade om jag mådde bra, doktorn frågar om jag är under behandling... Syns det så tydligt? Jag tycker iaf att jag börjar se piggare ut! Ögonen är inte så svullna och röda längre (Förutom det onda ögat då...) och jag börjar bli lite "färggladare" i huden! jag känner mig piggare oxå men det kan bero på att i natt vaknade jag bara en gång och det var Tindra som väckte mig och inte hostan! Kanske blir frisk snart *Peppar peppar*!?

Idag
hade vi oxå lite otur! Men vilken dag har vi inte det? haha! Skulle gå och handla och jag är BOMBIS på att jag har minst 1000 kr kvar på mitt konto för jag har vart duktig och hållit räkningen på allt jag handlat och verkligen försökt snåla. Men så när jag ska betala, det gick på 370 kr, så medges inte kortet!! Jag provar en gång till men det går inte då heller. Skäms ihjäl och springer till bankomaten. Jag VET ju att jag har pengar på kortet! Men inte ens i bankomaten gick det! Får panik, ber om ursäkt till den stackars stressade killen i kassa och till de i kön och tar min vagn och går... Hysterisk och på gränsen till gråt går jag hemåt. Kollar kontot när jag kommer hem och ser att det står 76 kr som saldo!! Ringer baken och kräver en förklaring men de kan inget göra eftersom jag inte hittar min personliga kod (Fick en ny skickad på posten!) och jag sitter med kontoutdraget och försöker räkna ut hur 1000 kr helt plötsligt kan gå upp i rök. Helt plötsligt kom pengarna tillbaka! Då hade de dragits 370 kr x 2 som jag försökte betala i kassan men som inte medgavs och 400 kr som jag försökte ta ut från bankomaten! Vad är det för skit? Jag ska ner i morgon till banken och kräva en förklaring till varför mitt kort inte fungerade och varför pengarna drogs från kontot och sen sattes tillbaka fast jag inte kunde betala!!
Jag är redan sönderstressad och det här hjälpte ju INTE!!!

Idag har jag gjort jätte fina CV/personliga brev! Men snacka om att det inte finns många att skicka dom till!! Jag behöver ett körkort för minst 50% av jobben.... Utbildning för 80% av dom och resten är bara skitjobb eller jobb som jag inte kan ta! *Suck* Varför kan inget vara enkelt? En endaste sak bara? Snääääälla?
Ska komma ihåg (Undrar om jag förtränger det omedvetet?) att ringa vuxen psyk i morgon och boka en tid oxå. Kanske ska prova de där zombie pillerna ändå.... Så slipper jag vara stressad och hysterisk jämt!

Ja ja... Jag försöker tänka positivt! Jag försöker faktiskt! Men varje gång jag gör det och börjar känna mig lite glad så händer något och det känns som en spark i ryggen. "Då reser man sig och börjar om" sa mamma... Men när man börjar vänja sig vid att se den där smutsiga marken så känns det som "varför resa mig upp när jag ändå faller snart igen.." Jag har aldrig varit någon som ger upp och antagligen gör jag inte det nu heller... Det är bara lite svårare att resa sig upp nu.

Men som plåster på både Tindras och mina sår så beställde vi hem pizza idag! Ja, jag slösade med mina pengar och det kändes UNDERBART! Sug på den du universum! Moahahahahahahaha!!!! IN YOUR FACE!!!
Men jag saknar fortfarande min proviva jag inte fick med mig hem... :(

Ja ja nu ska jag hopp in the shower!

Puss och kram!
抱擁とキス

Kommentarer
Postat av: Kim

Proviva is the shit!



Skumt med pengarna. :O

2010-11-03 @ 10:41:50
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Magen mår bra av det!



Tur att jag hade tagit ut pengar innan och satt in på ica kontot då jag storhandlade igår.

2010-11-03 @ 23:36:36
Postat av: Anonym

Har du så lite pengar så du enbart har 1000 kr på kontot i början av månaden. Och ska försörja ett barn på det? Och spara ihop till en resa till Japan? Då kanske det kan vara bra att ta ett av de där "skitjobben"?

2010-11-11 @ 21:31:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0