Flip the bird!

Nu har Tindra varti hos tandläkaren för första gången och hon var jätte duktig! Hon gapade fint och lät dem titta i munnen på henne. Jag var oxå duktigt! Först för att jag ens klev innanför dörrarna men jag *Wait for it....* Satte mig i STOLEN med Tindra i knäet!! Är jag inte duktig? Jag tror inte att hjärtat slog alls på de 5 min vi satt där och jag hade en tår i ögonvrån men VI SATT DÄR!! Tindra hade fina tänder men de gnällde såklart på att hon har napp, men jämfört med många andra så syns det faktiskt inte så mycket längre för hon somnar med nappen men spottar ut den under natten och tar i den igen när hon vaknar. Sen fick jag skäll oxå för att jag småäter (Jag och min stora trut) och började nästan gråta igen! haha! Vad är det med mig och mitt gråtande?

Sen lämnade jag skruttis på dagis och hon berättade stolt att hon varit hos tandläkaren och fått en tandborste och en gnuggis/tatuering! :) Så min rädsla smittade inte av sig. Tur det! har precis ätit frukost och känner mig rätt så positiv idag! Jag pendlade nämligen igår och fick prata med en manlig guide. "Tingeling" har väl ledsnat på mig! haha! Men det var trevligt även om jag inte fick de svar jag ville ha... Bad om lite positiv energihealing och det fick jag. Somnade faktiskt gott med ett leende på läpparna för första gången på en månad! Det var coolt att känna energin börja i tårna (Först som ett slag under fotsulorna!) och sen pirrade det sig hela vägen upp till hjässan. Det tackade jag så mycket för!

Vet ni? Jag är inte en Pinky Lovey Dovey Lady hela tiden! Jag har en mörk sida oxå! En mycket mörk sida.... Moahahaha! Nej då, jag har bara kommit för att gilla just den här gruppen och den här låten är en av favoriterna! Tyvärr hittade jag inte någon med engelsk text när han sjunger men det är fula ord och död mestadels typ.. ;) Awesome!
Versailles - The Red Carpet Day [Enjoy]



PUSS OCH KRAM!!!
(Överröstar den höga volymen du bör ha på när du lyssnar på den här!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0