Nikotintuggummi tuggande!

Jag tugger och tuggar och tuggar och tuggar och tuggar och tuggar....... Jag har fått ont i tinningarna!! Så ont att jag inte kan tugga längre! haha! Igår vart jag och Tindra njudna på lunch av snälla låtsasbror Andreas! Det var mycket snällt av honom! Annars hände inte så mycket igår. Jag var super trött efter två nätter dåligt sovande...

Jag känner att jag är lite tjatig (För er som följer på Facebook, Bilddagboken och Bloggen!) men jag bara ÄLSKAR den här låten! Man blir så glad av den!! :D Så därför lägger jag in den här oxå!!

Sådär ja!

Och sen så har jag den här som jag vill tillägna min Tobias! ♥ Tog en live spelning för det var enda jag hittade som hade engelsk text, så ni alla förstår (och även jag! haha!) vad den handlar om!

Det här var ett tråkigt inlägg (För er!) men jag skriver nog lite mer ikväll om det händer nåt roligt idag. Vilket jag inte tror för det regnar ute..... Blää..... Kallt.....

Puss och kram!!

Ps: <--- HOT! ^^


Kommentarer
Postat av: Linn

Man skulle verkligen velat vara på konserten som var i andra videon, vad ballt!

2010-10-19 @ 12:11:57
URL: http://underminhud.se
Postat av: Linn

Ja det verkar vara en jädrans liveband om man säger så! Vilken spelning, blev alldeles uppåt och glad av låten och det kan man inte säga att jag är annars nu!

2010-10-19 @ 20:19:51
URL: http://underminhud.se
Postat av: Linn

Jag förstår varför nu i alla fall :)

2010-10-19 @ 21:26:22
URL: http://underminhud.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0