I just can't get enough....

...Av min underbara älskade dotter... Hon vet hur man ska manipulera mamma hon! haha! Hon har alltid kört den här: "Mamma jag vill sova med dig! Jag drömmer mardrömmar" Men då har jag sagt att de går över om hon somnar om och att hon kan sova i sin säng. men nu har hon istället börjat med:

Ti: "Mamma jag vill sova med dig..."
Ja: "Nej sov i din säng du..."
Ti: "Men jag vill GOSA med dig..."
Ja: "Men... Ååh... Ja men kom då..."

Man kan ju inte säga nej till att gosa! haha! Så hon kommer och ligger och myser som värsta kattungen brevid mig, gnuggar näsor, kramar om och smeker i håret. Hon är så mysig hon!

Igår dök den gråa hankatten upp igen på min altan och sökte skydd för snöstormen. Jag sällde ut mat åt den, men jag tror att den blev så rädd när jag öppnade att den inte kom tillbaka. Sen när snön blåste på tvären och rutorna skakade så tänkte jag på den lilla kissen... Den var där ute i snön, ensam, kall och hungrig.... Det var ganska svårt att sova då ska jag få be att tala om. Det sved i mitt hjärta. Sen började jag ju såklart tänka på ALLA hemlösa djur där ute som oansvariga människor lämnat och/eller orsakat lida för. Då var tårarna nära....

Sen när jag vaknade i morse var rutorna vita av snö... Woho... Bussarna är inställda och vi som hade tänkt ta bussen till P och hämta vagnen. Tindra orkar ju inte gå hela den långa vägen, speciellt inte i den här snön. Ska ringa SL sen och höra om stadstrafiken kommer igång iaf. Skulle behöva handla lite oxå. Eller så sparar jag pengarna till cosplay! Moahahaha! För mat har vi ju faktiskt så det räcker den här månaden ut! men mjölk och sånt hade ju vart bra att fylla på. Jag sparade ju massor på att betala 2 interneträkningar förra månaden och leva lite snålt  och spara lite pengar i smyg. Synd bara att dte kostar 100 kr att få pengar kontant från check... -__- Det var ju lite negativt från Sparbanken, för på Nordea kostar det 50 kr tror jag... Jag ville inte att det skulle synas på kontoutdraget, men men.. Förhoppningsvis slipper jag soc snart!

Dagens lyckokaka på Facebook:
A pleasant surprise is waiting for you.
I read my daily fortune cookie!
Lucky Numbers:52 99 26 65

EXIGHTING!! I love surprises!! Speciellt om det gäller jobb!
Jobbade ju igår! Det var spännande! Fick börja frukosten på småbarnsavdelningen och lekte lite med mammas grannes yngsta son Oliver! Så rackarns söt! Sen gick jag över till "mellanbarnen" och de var faktiskt inte alls så roliga som jag trott... haha! Antingen för att det är den åldern då trotsen börjar och konflikter löses med naglar och tänder och genom att kasta saker! Jag fick hejda ett barn att välta ett bord över 2 andra barn. Dela upp "sallad" och bestick mellan dom i lekhörnan och samtidigt ringa krokodiljägaren för jag vart attackerad av en argsint krokodil som klängde sig fast på min rygg.. En vass krokodil... Farligt med leksaker!! Men självklart älskade jag det ändå! Det är lite svårt bara i den åldern tycker jag, eftersom det inte spelar någon roll vad JAG som vikarie säger eftersom jag för dom bara är någon som är där.. Jag bestämmer lixom inte över dom! haha! Så man måste komma på andra sätt att säga åt dom, än att "säga åt dom"... haha!
De större barnen kan man förklara för att så gör man inte, de mindre tar man bara bara därifrån och ger dom något annat att göra istället... De här.. Ja då får man leka sig in konflikten och lösa den genom lek och uppmuntran istället tror jag!
De bråkade om en gaffel, så jag hittade en till... De bråkade om en "grönsak" så jag hittade en till, men den var inge god, så jag åt upp den och hittade en ny... haha! Jag hoppas att det var ett bra sätt att lösa konflikten på iaf!

I morgon ska jag jobba på 10100 och gå kvällsintro! Känns skönt att det kommer mer och mer jobb nu! Pengar pengar all I need and want is pengar! haha! Massa massa pengar! Funderar tom på att flytta till en mindre lägenhet för att spara pengar.. Jisses jag börjar bli snål!!
Kollade på lägenheter i Sthlm och det är INTE billigt att bo där! 2:or går på mellan 3000-12000 kr!!! En etta kan du få för mellan 500 och 7000 i månaden... Etta eller rum, same same... haha! jag såg en etta på 10 kvm! Måste ju ha varit ett rum! Men de skrev etta... Aja...
Och jag hittade en stor nybyggd 4:a nära centrum i Uppsala för bara 3000 mer än vad jag betalar för min skruttiga gamla fallfärdiga 2:a här i Norrtälje... Så.. Vart ska man bo?


Åh åh! Jag behöver barnvakt tisdag em/kväll om någon vill ställa upp? Typ 14.00 - 20.00? Plz? *Puppy eyes*

Nej nu ska jag sätta mig med skruttan och rita för jag fick plötsligt en väldig inspiration!

Mata ne loved ones!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0