Love vaccine!

Idag har varit en väldigt oeffektiv dag! Men med tanke på snöstormen igår så gick det ju inte att gå ut! RB (Hyresvärden) var inte här och plogade förrän efter 11-12 nångång och all snö på fönstret fick mig att deppa ihop... Jag sliter med att inte gå in på SMHI's hemsida och kolla vädret, för jag vet att jag bara blir besviken.... VAR ÄR DU VÅREN?

Det enda vettiga vi har gjort idag är att rita, jag och Tindra! Hon är en riktig konstnär min lilla prinsessa!! Jag har 2 bilder som hon har ritat som jag skulle kunna rama in! Och idag målade hon en till, jätte fin. Men den har jag ingen bild på. Här kommer de andra två!

Klickbara såklart!

Den första minns jag inte vad den föreställde... Den andra är botten på havet! :D Snart blir det vernissage! ;)

Själv så ritade jag idag en seriös bild för en gångs skull! Dvs ingen manga! Det blev en liten sjöjungfru! När jag ritat klart så fotade jag och lekte med den lite i datorn oxå, som vanligt! ;) Här är resultaten!

Klickbara!

Färgerna är "ditsatta" från ett gratisprogram från en websida, Picnik.com. SJUKT drygt att färgsätta med ska jag få be att tala om!! Så jag är extremt nöjd me dhur det blev. Tog en jävla lång tid bara.... Man ser att marken bara blev tråkig och brun för jag var så less och orkade inte mer.. haha!

Jag ser fram emot nästa vecka! Av många anledningar!

I'm finding out that you can't mess around with saliva.
And I drive a lot, 'cause I can't stop thinking about her.
(I'm in your hands).
I'll be yours, you'll be mine.
It'll be fine. Intertwined.
Wet your dried out lips with saliva.
What's more strange than this? Your saliva.
If I did not miss your saliva,
if my lips could kiss your saliva still.

Jag har lite ont i magen, men det ska inte vara några problem! Man får vara lite nervös! jag hoppas bara att vädret bli fint och att jag inte gör bort mig, för det är jag tydligen bra på... -___-
Fick ett samtal idag att jag inte fick jobbet i Finsta.. Lite trist, men jag kämpar vidare! Snart kommer jobbet ämnat för mig!! I morgon ska vi se om jag kan övningsköra. Lite nevöst i snön med halka och grejjer...
Jag tror det är trauma som sitter kvar sedan jag och Kim åkte av vägen!! När jag får körkort sen hoppas jag att jag kommer våga köra vintertid! haha! Jag som såg fram emot halkbanan mest av allt förut tycker nu att det kommer vara det värsta av allt.... Kanske ska gå någon slags terapi för det? Annars kan man ju lätt själv bli en fara i trafiken!

Sen är det intro på kvällen! 4 timmar bara, alldeles lagon på en lördag! Åh fick mitt anställningsbevis igår med! Får tydligen mer lön än hon sagt så jag är glad! Även om det fortfarande är mindre än det jag fått innan så är det bättre än det jag trott! Så det ska jag skriva på och posta i morgon!
Sen hoppas jag att mamma köpt gottis till kvällen så vi kan mysa med snacks innan vi lägger oss och trängs i 90-sängen! ;) men Tindra har ju gosa-feber nu för tiden och vill bara goa hela tiden! Inte mig emot... ;) Sötfia!

Jag älskar den där ungen så fruktansvärt mycket! Synd att man inte får jobba på samma förskola som man har barnen för jag hade älskat det! henne + alla andra underbara barnen där på svalan hade ju varit en dröm!

OJ! Här får man överraskande mail på Facebook! :O Oj oj oj.... Vad svarar man på sånt? Aja tar det sen....
Idag har jag fått en papercut under pekfinger nageln för att jag får och pillar på tapeterna!! Jag vill att de ska falla ner så jag kan få nya! haha!

Haha nej jag är helt ställd nu av det där mailet.. Så jag ska väl börja fundera på refrängen nu och börja dra mig mot sängen, väntar på Linda som tydligen anser att 10 min är lite längre än så! haha! Och hon är bara några våningar ovanför! aja, hoppas hon kommer snart annars går jag och sussar utan henne... ;) haha!

Ps: Lite besviken på min lillebror som inte bjöd mig på inflyttningsfest idag... :(

Mata ne honeys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0