Awesome weekend! ^_~

Fredag: Mys på morgonen med skruttan, lämnade på dagis och åkte på intervju på förskola i Finsta! Det gick faktiskt bra och jag hoppas att de vill ha mig, men jag var bara 3:e personen de intervjuade av ganska många.... Men jag håller hoppet uppe och kollar vidare ifall att!
Sen hämtade jag skruttan, gick ett varv på byn med henne tills hennes pappa kom hem från jobbet! Då möttes vi vid flygis, Linda hämtade mig och vi fixade i stallet och red en sväng. Jag fick rida Bosse och Linda red Ini den här gången! Det var myspys med kvällsritt! Sen åkte vi och köpte sallad, åkte hem till mig och kollade på let's dance!
Linda hade sina hundar med sig och det här var vad ceacar tyckte om det.... ;)

Foto: Linda


Lördag: Städade lite på morgonen, duschade och sånt där som tjejer gör ni vet... ;) Sen satt jag vid datorn för att fördriva tiden som gick väldigt långsamt. Sen kom jag på att jag skulle baka muffins, men hade inget margarin och fick jaga rätt på det. Andreas vart min räddare i nöden och hämtade mig för att åka till Coop och handla och då fick jag plötsligt bråttom!
Bakade muffins i 190 medan Andreas satt och skrattade åt mig.. haha! Sen hände det lite saker, mat, melodifestival och sånt... ;)

Söndag: Mamma och Bosse hämtade, hämtade Tindra, åkte till Lidingö och firade mormor med MASSA tårta och sockerkaka! Tindra var en liten prinsessa som vanligt i en jätte fin klänning som hennes kära mormor hade köpt!

Dåligt mobilfoto.. Men söt var hon iaf! Och åt massa tårta! Sen skulle hon åkt till sin farfar som fyllde år men jag fick sms om att vi inte behövde komma, så vi åkte till Arninge och åt på MAX ♥ och kollade in XXL innan vi åkte hem till Popo och kollade hans nya lägenhet! Jätte tjusig!!
hittade massa saker på mormors vind som vi "tog hand om" och delade upp mellan oss! haha! Massa praktiska saker, som kakformar och serveringsfat m.m. Sen vart det lite rita och mysa innan läggdags.
-------
Jag var nyss på väldigt extremt bra humör, men det finns fan personer som verkligen tar musten ur en... Och jag "diskuterar" med en sån nu... *Suck* Nu önskar jag att jag inte slutat röka, för nu skulle en cigg sitta som smör på en smörgås! och jag kan inte sluta "diskutera" med personen eftersom den personen är "viktig"... men en sjuhelvetes energitjuv!!! Aja, jag ska iaf gå och sova nu och försöka bli glad igen.....

Mata ne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0