En bra rubrik!

And lovesongs are playing on the radio....

Mer jobb åt folket! (Mig!
) Jag ska jobba i morgon på Palettens förskola, dock på en annan avdelning.... Men det blir nog lika roligt där med! ;) Sen ringde de även från Tio100 och ville att jag skulle jobba den 16:e oxå! Det gör jag så gärna så! Det enda jag oroar mig över på det jobbet är att mina fogar ska klara de tunga lyften i konstiga ställningar.... Det värker t.o.m lite bara jag tänker på det! haha! Graviditets biverkningar är inte kul!! Ömma fogar och täppt näsa är vad jag fick.. men jag fick även världens bästa prinsessa så det gör inte så mkt, iaf inte den täppta näsan.. Fogarna gör riktigt jävla ont! Undrar om man får ta citodon under tiden man jobbar! Någon som vet det? Jag blir inte påverkad av dom mer än jag blir påverkad av en alvedon! Aja....

Förhoppningsvis får jag jobbet på förskolan i Finsta eller i butiken på babyproffsen! Jag håller tummarna för båda för båda hade varit skitkul! jag trivs ju både i butik och på förskola! hihi! Jag ska passa på att fråga på måndag oxå om AMS kan hjälpa till med körkort om chansen att man får ett jobb ökar! Annars finns det ju stipendier att söka tydligen.

Kan FORTFARANDE inte bädda in youtube videos! Varför!? Någon annan som inte kan? Eller är det bara jag..... Sjukt irriterande... Aja, Band of Horses - Factory, länkat.

Idag har jag och Tindra haft en mysdag på byn! Först letade vi efter solglasögon åt mig för mina har pajjat och har värsta super repan, som om någon dragit med sandpapper på dom. Det fanns bara dyra så det vart ett par lagom snygga på H&M! Sen gick vi till skoaffären och hittade ett par Gore tex stövlar på rea till Tindra! Hon valde själv ett par röda fina! Kostade 700 kr originalpris och 200 på rea! Värsta klippet! Det behövdes för hennes skor vart blöta, kalla och höll på att falla isär. Så de hamnade i soporna direkt. Nu är det bara jag som behöver skor.. Önskar att snön kunde försvinna så jag kan använda mina tygskor och lite stövlar och stövletter! Måste laga lite skor oxå... men iaf.. Gick till banken och växlade lite pengar osv och sen fikade vi. Jag åt en semla och Tindra åt en blåbärsmuffin! Och så delade vi på en varm choklad med grädde på! :D
Sen visade vi mormor de nya skorna och sen somnade Tindra. Så jag passade på att prova lite kläder. 3 par byxor och en skjorta! Byxor.. Ja jag har insett att jag inte kan ha stuprörsbyxor, för jag har för stora vader (jag kan inte heller ha stövlar med dragkedja för den går alltid sönder...) men skjortan satt bra och var snygg i färgen och modellen! Den vart jag riktigt nöjd med! ;D
Sen tog vi bussen hem och jag lagade panerad flundra, stekt potatis och kall kaviarsås till middag medan Tindra satt och målade med vattenfärgerna.

Snart ska jag gå och sova jag med! Så fort grannen slutar borra och banka... -____-
Sov så dåligt i natt. Kändes som att jag inte sov alls, bara blundade och vaknade... Och hade typ vakendrömmar! Att folk jag inte känner ens skällde på mig och jag försökte vifta bort dom ovanför mitt huvud men så fort jag började somna om så kom de tillbaka... Dumma dom.... Skäller på mig, fast jag vet inte vad de skällde om! Jag vet bara att de var arga och hytte med fingrar och nävar åt mig!! :S

Jag är helt förälskad i det här bandet! Eller banden! Och så skickar Totte en bra låt på Spotify med ett annat band oxå som skulle ha samma stuk! Spotify länkar allihopa! Sen är jag ju alldeles kär i Erasure - Always! haha! Även om det mest är 2009 mixen till Robot Unicorn Attack, som f.ö är det bästa spelet ever och jag hatar det så in i helvete! hahaha!
MUSIC IS MY LIFE!!
Ja jag lyssnar fortfarande på j-rock/pop.... ;) Men på kvällarna är det skönt att varva ner med lite annat! Nej om man skulle ta och kräkas lite.... Fy vad mätt jag är! Maten blev ju så fruktansvärt god så jag åt ju upp det Tindra inte orkade oxå! haha! Nej jag ska inte kräkas, men däremot ta en avocado! hahaha!
Har faktiskt lite dåligt samvete att jag inte tränat idag och kommer inte hinna det heller, för jag vill inte bli pigg och så precis innan jag ska lägga mig om jag ska upp 06.00 på morg..o..ne...n..... Oj vad det tar emot.... Jag hatar att gå upp på morgnarna!

MmmmmmmMMMMmmmmmm så gott det är med avocado!

Jag har aldrig varit så glad, pirrig och livrädd på samma gång som jag är just nu... Tar det väldigt väldigt väldigt långsamt nu.....

If I don't make it back from the city,
then it is only because I am drawn away.
For you see, evidently there's a dark storm coming,
and the chain on my swing is squeaking like a mouse.

So are you my lady, are you?
Are you my lady, are you?
---------
Sometimes life isn't easy...

Och haft så bra läkkött som jag har nu! Undrar om det är för att jag slutat röka? På torsdag är det 3 veckor! Har man klarat krisen då? Självklart längtar jag efter en cigg, nästan hela tiden! Men när jag har smakat av kompisar så har det bara smakat illa så jag vill inte ha.... Ja jag har "fuskat" om du vill kalla det så, men det smakade som sagt bara illa och jag ville inte ha mer... Jag har bestämt att det blir snus om jag festar, för det är då det är som svårast att hålla sig ifrån! Och kan jag sen även hålla mig från snuset när jag festar så är det ju bara bra och jag tror inte det tar så lång tid!

Åh Tindra sa det sötaste jag hört på länge idag. Hon satte på sig sina coola Hello Kitty solglasögon och lutade sig bakåt i vagnen och sa att hon solar. Sen tittade hon upp på mig och frågade: "Mamma, har vi solkräm med oss?" haha! Min lilla älskade diva! ;) och när det blivit mörkt ute efter middagen sa hon: "Åh solen har gått ner! Jag som ville till stranden..." Hon tror att bara för att solen skiner är det sommar! Om det ändå vore så bra!

Oj jag skulle skriva ett kort inlägg om dagen, men det blev ganska långt! ;) Gladerlig är jag iaf och vill gärna göra hoppsasteg på stan med Tindra och sjunga högt. Eller ja... Det gör jag ju redan! hahaha! Fast det glädjer nog bara folk omkring hoppas jag!
Jag har en sjuk träningsvärk i vaderna efter att jag fick en väldigt bra idé igår att springa hemifrån mamma och hem! Efter halva vägen tar lungorna slut men benen skulle nog orkat en bit till om jag verkligen ansträngt mig... Eller ja, med tanke på träningsvärken så kanske inte... hahaha!

Gahh får man sjunga högt? Högt högt så alla hör! Jag vill ha vår och sommar och sjunga högt! Jag vill ha kort kort och bara ben och sjunga högt! ^_^ Dansa barfota på mjukt sommarvarmt gräs och sjunga! Känna doften av solvarm skog och bark och skratta.... Kom vår! KOM! Ta med dig sin vän sommaren och kom!

Jag vill bara tillägga att jag har världens gulligaste lillebror oxå, Andreas, som bjuder mig och Tindra på lunch! Igår åt vi "På G" och det var super mysigt! Han gör det då och då och är så söt så man får hål i tänderna! ♥ Bästaste lillebror ever (Tillsammans med andra lillebror då såklart!) *Pussa på*

Nej nu ska jag sluta! ;)

Mata ne sweethearts!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0