AWESOME!!

Woho fick just ett roligt samtal! Jag ska in arbetsintervju i morgon! Jag vet inte riktigt vad innesäljare innebär, men det jag förstått är att man ska ringa och skaffa kunder till företaget? Smöra per telefon med andra ord! ;) Det ska jag väl klara?
Det är på Östermalm i Stockholm dock! Så Tindra få väl gå heltid på dagis då. Men hon vill ju aldrig hem ändå så det gör kanske henne inte så mkt? OM jag nu får jobbet dvs!!

Jisses vilken bra dag!! :D Först vaknar jag nästan utvilad och glad av söt dotter och solen! och nu det här! Hade jag haft pengar hade jag gått och firat med en semla... ;) Men jag får köpa kattmat istället och fira med katterna. ;)

Nu är det -3 grader ute i solen/halvskugga! kanske blir ännu varmare på dagen då! I morgon skulle det bli plusgrader när jag kollade sist, fast det var ett par dagar sedan. Så ska kolla igen....
[<----Klicka]
MEN HALLÅ! Det här ser ju riktigt najs ut! Och det här är för NORRTÄLJE! :D Ja det är varmare i Sthlm... Torsdag nästa vecka ser ut att få en jämn temperatur om detta stämmer! Så jävla NAJS!! Våren är på väg! Jag tänker alltid på den där dagen för många många år sedan när jag gick hos min dagmamma och gick påskkärringar i 40 cm snö.... Deprimerande... Snön får gärna försvinna så snabbt som möjligt!

Kanske ska byta namn på bloggen till "Väderflickan"? haha! Fast det kanske finns redan? :P Anyway... Ska ta en snabb dusch innan lunch nu och försöka stilla chokladsuget med något annat... Typ... Skinka.. Eller något... jag har inte så mkt hemma... haha! Fiskpinnar, panerad spätta, bacon och köttbullar! haha! Rena rama hälsokosten! Men mat som mat tycker jag. Bara man bli mätt.

Har fortfarande lite av bihåleinflammationen kvar, men den gick över ovanligt snabbt! En dag bara! Och utan medicin! Kanske man kan bli frisk på bara vilja! ;) Nej, sätta sig fart kanske! ;)

Bye bye!

Kommentarer
Postat av: Ida

har du missat att det visar att det ska snöa ;)

2011-03-02 @ 20:46:58
URL: http://frokenmodig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0